Τηλέμαχος Χυτήρης: απαραίτητες οι συγχωνεύσεις τραπεζών - iefimerida.gr

Τηλέμαχος Χυτήρης: απαραίτητες οι συγχωνεύσεις τραπεζών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για εγωιστική συμπεριφορά tvn τραπεζών, έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Τηλέμαχος Χυτήρης, σημειώνοντας ότι οι συγχωνεύσεις τραπεζών είναι αναγκαίες.


«Είναι περίεργο - και αυτό κριτικάρεται επίσης - ότι ενώ είναι αναγκαία η συγχώνευση τραπεζών, βλέπουμε εγωιστικά να ταμπουρώνεται ο καθένας με εγγύηση του δημοσίου. Κατά τ' άλλα, δεν βάζει κανείς λίγο νερό στο κρασί του, προκειμένου να προχωρήσουν σε συγχωνεύσεις που είναι απαραίτητες.», δήλωσε μιλώντας στο ραδιοσταθμό της ΝΕΤ.


Ο κ. Χυτήρης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι θα πρέπει και το κράτος να έχει λόγο από τη στιγμή που δίνει εγγυήσεις: «Δεν μπορεί να είμαστε παρόντες όταν δίνουμε την εγγύηση και να είμαστε απόντες σε οποιοδήποτε προγραμματισμό, ή σχεδιασμό. Θέλουμε όλοι μας και δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν μπορεί να γίνει ένας προγραμματισμός, που να έχει και ένα λόγο το κράτος, που - βρε αδελφέ - είναι αυτό που στηρίζει τις τράπεζες».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ