Συναυλία για την Ιαπωνία - iefimerida.gr

Συναυλία για την Ιαπωνία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Arte Fiasco παρουσιάζουν την Κυριακή 27 Μαρτίου στον πολυχώρο Hub μία μουσική εκδήλωση που φέρει τον τίτλο «We Don’t Care About Music Anyway» τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τα θύματα του πρόσφατου καταστροφικού τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Οι Arte Fiasco είναι μια ελληνική κολεκτίβα ανθρώπων με κοινό όραμα και αγάπη για τη μουσική και τις τέχνες, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να μας μυήσουν στον αέρα του underground Tokyo και της ιαπωνικής avant-garde μουσικής αισθητικής εξερευνώντας τα αχνά όρια μεταξύ ήχου και μουσικής.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την προβολή του συγκλονιστικού ντοκιμαντέρ «We Don’t Care About Music Anyway» (πολλοί το είχαμε απολαύσει στις τελευταίες Νύχτες Πρεμιέρας), ενώ θα ακολουθήσουν οι live εμφανίσεις του experimental τσελίστα Sakamoto Hiromichi (συμμετείχε και στην ταινία) και του ντράμερ L?K?O?, οι οποίοι θα επισκεφθούν τη χώρα μας στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Πληροφορίες εδώ


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ