Στόχους στη Λωρίδα της Γάζας έπληξε εκ νέου το Ισραήλ - iefimerida.gr

Στόχους στη Λωρίδα της Γάζας έπληξε εκ νέου το Ισραήλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισραηλινά αεροσκάφη επιτέθηκαν σε στόχους στη Λωρίδα της Γάζας, όπως κατήγγειλε η Χαμάς, μία μόλις ημέρα μετά την εκτόξευση δεκάδων ρουκετών από Παλαιστινιακές παραστρατιωτικές οργανώσεις, πέρα από τα σύνορα, βαθιά μέσα στο έδαφος του Ισραήλ.

Η Ισλαμιστική οργάνωση που κυριαρχεί στην περιοχή, είπε ότι οι ισραηλινές επιθέσεις είχαν ως στόχο υπόγεια δίκτυα λαθρεμπορίου, που συνδέουν την περιοχή της Γάζας με την Αίγυπτο, αλλά και στρατόπεδο εκπαίδευσης της οργάνωσης, στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μία τρίτη επίθεση έπληξε μετασχηματιστή ενέργειας, προκαλώντας εκτεταμένες διακοπές στην ηλεκτροδότηση της περιοχής, ενώ από το νοσηλευτικό προσωπικό δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός από τις επιδρομές.

Εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ, είπε ότι ελέγχονται οι αναφορές από πλευράς Χαμάς και επιβεβαίωσε τις επιθέσεις με ρουκέτες, που εκτοξεύθηκαν από τη Γάζα, προς το νότιο τμήμα της χώρας, ενώ μερικές από αυτές, όπως δήλωσε η ίδια πηγή, έφθασαν μέχρι τη Μπεερσεβά, που βρίσκεται 35 χιλιόμετρα εντός των συνόρων της χώρας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ