Πλανητικό τουρλουμπούκι! - iefimerida.gr

Πλανητικό τουρλουμπούκι!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμα και αν δεν πιστεύεις στα ζώδια. Τα ζώδια πιστεύουν σε σένα και έχουν κάτι να σου πουν (λέμε τώρα). Διάβασε τα με τη βοήθεια αλκόολ. Θα βοηθήσει.Στην προσπάθεια να κάνεις εντύπωση δεν πρέπει να βγεις φορώντας το εσώρουχο σου στο κεφάλι .Την διαφορά θα την κάνεις αν κρατηθείς κάπως "σοβαρός" και καταφέρεις να πιεις λιγότερο από πέντε ποτά.Κριός:

Το πήγες έτσι το πήγες και αλλιώς και τελικά πράγματι η σωτηρία της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Αποφάσισες να γυρίσεις εκεί που ανήκεις και ας το λένε όλοι "άσυλο". Τι σημασία έχει; Εκεί είναι οι φίλοι σου και η ηρεμία σου. Με τα μάτια δηλαδή ξανά στραμμένα στη τρέλα.Ταύρος:

Δίδυμος: Η πραγματικότητα συνεχίζει να σου ρίχνει χαστούκια. Ψάχνεις ένα λαγούμι να χωθείς μέσα. Από την άλλη μεριά καιρός είναι να αντιμετωπίσεις τις κακοτοπιές. Οk, έκανες τα λαθάκια σου αλλά είσαι έτοιμος να τα διορθώσεις και να πληρώσεις να χρειαστεί και για τα σπασμένα.Κακόμοιρο Καρκινάκι, στην προσπάθεια να κάνεις φίλους καμιά φορά κατεβάζεις ακόμα και το βρακί σου και αυτό από μόνο του είναι φαιδρό θέαμα.Αν δεν είσαι διατεθειμένος να εκτεθείς γιατί εκτίθεσαι είπαμε; Μπορείς και με άλλους τρόπους ξέρεις να τραβήξεις την προσοχή! Καρκίνος:

Θέλεις όλοι να σε θαυμάζουν και να σε λένε "Βοss". Θέλεις πάνω στο κέφι να σου κάνουν και καμιά υπόκλιση, και επειδή φυσικά δεν κάνουν τίποτα από όλα αυτά κλείνεσαι στον εαυτό σου και νιώθεις μοναξιά. Μα γιατί χρειάζεσαι την αυλή σου για να νιώθεις καλά; Στα μάτια της μπορείς να βρεις όλα τα σωσίβια σωτηρίας που χρειάζεσαι.Λέων:

Έχεις πάθει μια εμμονή με τις συνθήκες. Γιατί έγιναν έτσι τα «pragmata» ρωτάς; Και νιώθεις άβολα μέσα στο συναίσθημα. Και ενώ εσύ αναζητάς τις αιτίες, η τύχη σου δουλεύει (όχι προς όφελος σου). Κόψε τώρα την (υπέρ) ανάλυση, δεν σε ωφέλησε ποτέ. Τα πράγματα έγιναν έτσι, γιατί έτσι τα έκανες. Ξεκίνα τώρα τις διορθωτικές κινήσεις. Τώρααααααααααααα!Παρθένος:

Ήρθε ο καιρός να δεις τι θέλεις όχι τι δεν θέλεις. Πάτα φρένο στον εγωισμό σου, γιατί έτσι όπως πας θα βρεις τοίχο. Μπορείς να ζήσεις πάλι μερικές στιγμές βουτηγμένες στο μέλι, αρκεί να είσαι έτοιμος να πληρώσεις το τίμημα που δεν είναι και τόσο γλυκό. Με μια φράση: Μια από τα ίδια στον Κύριο.Ζυγός:

Είπες να αφήσεις έξω από την πόρτα τις «νευρώσεις» σου έβγαλες και τα παπούτσια να μην λερώσεις τη λευκή μοκέτα και ενώ θα μπορούσες πράγματι να κάνεις μια καθαρή αρχή ε μέσα, στο «ολοκαίνουργιο» βρίσκεις πάλι προεξοχές φόβου και σκοντάφτεις και χτυπάς πάλι και μελανιάζεις και θυμάσαι με τούτα και με εκείνα το κρυμμένο σου τραύμα, αλλά και το θαύμα που όλο καθυστερεί. Γιατί γιατί γιατί… δεν παραδίνεσαι; Σου τραγουδάει το σύμπαν. Ναι αυτό το γλυκανάλατο τραγουδάκι, σε στίχους και μουσική Κορκολή.Σκορπιός:

Συμπλήρωσες ήδη πέντε μέρες που δεν έχεις: α) σιχτιρίσει β) σκοτωθεί με τους γύρω σου. γ) σκεφτείς τους εχθρούς σου νεκρούς. Δεν είναι ότι κάνεις μόνο καλές σκέψεις,αλλά ήρθε κάπως το μέσα σου και είπε «ως εδώ» και κάπως έτσι γαλήνεψες. Βέβαια, κάποιος κακοπροαίρετος μπορεί να πει ότι «παραιτήθηκες» αλλά μην τους πιστεύεις αυτούς… δεν θέλουν το καλό σου.Τοξότης:

Κάνεις πάλι τις ίδιες καταχρήσεις και μετά αναρωτιέσαι γιατί ο συμπαντικός πατέρας σου κόβει κλήσεις. Πότε επιτέλους θα βάλεις μυαλό ή, τέλος πάντων, πότε θα αναλάβεις την ευθύνη σου για τα σπασμένα; Δεν μπορεί πάντα να φταίνε οι άλλοι. Σκέψου το αυτό.Αιγόκερως:

Σε έχει πιάσει κάτι και θέλεις να τα ξηλώσεις πάλι όλα, κοινώς να τα κάνεις όλα λαμπογυάλο και μετά να αρχίσεις να τα φτιάχνεις από την αρχή. Μην ανησυχείς, έχεις πάθει πάλι τη νεύρωση που ακούει στο όνομα «Δουλειά δεν είχε ο διάβολος και γ… τα παιδιά του ..». Όσοι δεν έχετε παιδιά, γ… τους οικείους σας. Δεν βαριέσαι,σε δουλίτσα να βρίσκεσαι.Υδροχόος:

Τι τα θες, είσαι έξω από τα νερά σου εδώ και καιρό, αλλά δεν ξέρεις και πώς να μπεις μέσα και γενικά νιώθεις άβολα, αλλά δεν ξέρεις και πώς να γυρίσεις στο βολικά και έτσι φοράς τη μάσκα του ανεπίσημου και ότι κάνεις δεν έχει ούτε προκοπή ούτε όμως και διάρκεια.Ιχθύες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ