Ο πόλεμος των μοντέλων: Ινδές VS Λευκές! - iefimerida.gr

Ο πόλεμος των μοντέλων: Ινδές VS Λευκές!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα top models της Ινδίας αρχίζουν να διαμαρτύρονται για ρατσισμό στην εγχώρια βιομηχανία της μόδας, αφού οι Ινδοί σχεδιαστές τιμούν τα λευκά- αλλοδαπά μοντέλα.

Την αρχή έκανε η Ινδή top model Dipannita Sharma, η οποία θεωρεί ότι όλη της η χώρα βρίσκεται σε στάδιο άρνησης και πως θα χρειαστεί να περάσουν πολλά χρόνια για να αλλάξει αυτή η προκατάληψη που υπάρχει στην χώρα της για τις Ινδές και κυρίως για το χρώμα του δέρματος τους. Η ίδια συμπληρώνει «Αυτή η εμμονή με τα αλλοδαπά μοντέλα θα μπορούσε να είχε μια λογική αν οι σχεδιαστές έφερναν για τις επιδείξεις τους διάσημα top models από όλο τον κόσμο, αλλά δεν συμβαίνει αυτό, απλώς θέλουν πιο ανοιχτόχρωμες στις πασαρέλες τους. Αυτό είναι ρατσισμός!»

Και δίκιο έχει εδώ που τα λέμε. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που η showbiz αντιμετωπίζει αντίστοιχα προβλήματα και όχι μόνο εντός των συνόρων της Ινδίας, αφού πριν από λίγους μήνες προκλήθηκε παγκόσμιο σκάνδαλο όταν οι creative directors γνωστού αμερικανικού lifestyle περιοδικού πέρασαν από photoshop (μέχρι αηδίας) και ξάσπρισαν εντελώς την επιδερμίδα γνωστής ηθοποιού –πρωταγωνίστριας του Bollywood σε φωτογραφία που θα έμπαινε στο εξώφυλλο του εντύπου τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόδα ρατσισμός ινδία μοντέλα top models fashion
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ