Ουρανοκατέβατα ή Κατεβατουράνια; - iefimerida.gr

Ουρανοκατέβατα ή Κατεβατουράνια;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ουρανός (ο γαλάζιος ουρανός) μπήκε στις 11 Μαρτίου στο Κριό και θα μείνει περίπου εφτά χρόνια.Τι σημαίνει αυτό για τα 12 ζώδια; Θα δούμε άσπρη μέρα ή θα μας έρθει ο ουρανός σφοντύλι; Το σημειώσατε αυτό στις ατζέντες σας; Ο Ουρανός θα μείνει στον Κριό εφτά περίπου χρόνια. Ναι, τώρα σημειώστε το και στη συνείδηση σας και πείτε και τρεις φορές το πάτερ ημών μέσα σας. Τι σημαίνει όμως ακριβώς "μπήκε ο… Ουρανός";Θα τα πω εν τάχει και όποιος καταλάβει, κατάλαβε. Κάτι σαν ταχύρυθμο σεμινάριο αστρολογίας (Κυρία Λίτσα Πατέρα μου). Ακούστε: Η επανάσταση του ουρανού έρχεται για αυτό, πριν πέσει στο κεφάλι σας ο ουρανός ή σας έρθει ο ουρανός σφοντύλι, μάθετε πως θα γίνετε ΗνιόχοιΚαι για να μην χαθείτε στη μετάφραση εξηγούμε: Το άρμα είναι το σώμα, τα άλογα που σέρνουν το άρμα είναι οι επιθυμίες (oh yeah) και ο Ηνιόχος (παίδες Ελλήνων) είναι η ανώτερη βούληση, τουτέστιν ο νους! Kαταλαβερδίνκος ή να τα ξαναπώ; Και για να δούμε τι κάνει ουρανός σε κάθε ζώδιο χωριστά.Για όλα πάντως τα ζώδια το μότο είναι κοινό: μέσα από την διαμάχη θα βρούμε την αλήθεια. (Συνεχίζω..)Κριός; Ο ουρανός σου δίνει πίσω την χαμένη σου δύναμη. Σφίξε το χέρι σου γροθιά και συνέχισε με γρονθοκοπήματα. Ξεκαθάρισε το τοπίο της ζωής σου και κάνε το σκηνικό σου πιο όμορφο λέμε. Η αισιοδοξία σε ξαναβρίσκει κα κάνεις μεγάλα βήματα για να πάρεις το χαμένο στέμμα σου πίσω. Κάποιοι όμως υπήκοοι σε φωνάζουν ήδη βασιλιά. Κριός:

Προσοχή στα σκουπίδια του υποσυνείδητου βγαίνουν στην επιφάνεια και σου κλείνουν το δρόμο. Ξεκαθάρισε όχι μόνο τι θέλεις κυρίως τι δεν θέλεις. Άλλωστε μια Ιταλική παροιμία λέει ότι κάτω από τον αφαλό δεν υπάρχει μήτε νόμος μήτε τιμή.Ταύρος:

Το παρελθόν πρέπει να γίνει σοφός σου δάσκαλος. Χμ, πάνω στα λάθη που έμαθες θα βασίσεις το μέλλον σου. Εδώ κάπου αρχίζουν τα γέλια του κοινού. Σε κάθε περίπτωση πάντως δεν πρέπει να κάνεις αυτό που κάνεις πάντα γιατί απλά πια δεν πιάνει.Δίδυμος:

Το απρόβλεπτο εισχωρεί ιδιαίτερα στη καριέρα σου. Το συναίσθημα είναι πλάνη πότε θα αποφασίσεις να στηριχτείς στα πόδια σου. Ξεκίνα εν αρχή βγάζοντας τα τακούνια. Θα είναι μια πρώτη γείωση.Καρκίνος:

Λέων: Ο ουρανός σου λέει... ότι πετά το τομάρι μου και ανακάλυψε την εσωτερική σου ήρεμη δύναμη. Ο Ρυθμός της καρδιάς, είναι συντονισμός. Ακολούθησε τον και άσε επιτέλους την επιδερμίδα των πραγμάτων. Τουτέστιν, δεν φτάνει να λες ότι είσαι βασιλιάς πρέπει και να μοιάζεις.Ανακαλύπτεις τη δύναμη σου, αφήνεις τις ιδεοληψίες σου και απελευθερώνεσαι Αμήν καιρός ήταν! Μετουσίωση DARLING, μετουσίωση και αν έχεις άγνωστες λέξεις άνοιξε το λεξικό αλλά μην αφήσεις το παλιό μοντέλο να σε καθοδηγεί.Παρθένος:

Ο Ουρανός περνάει από γενιές 14 τις σχέσεις σου. Σχέσεις, υποσχέσεις, διαθέσεις. Μάθε ξανά από την αρχή την τέχνη της αγάπης. Το να επενδύεις δεν σημαίνει ότι χρειάζεσαι απαραίτητα αντάλλαγμα. Μην δίνεις για να πάρεις, δώσε απλά γιατί έχεις. Οι άλλοι σου δείχνουν απλά το είδωλο σου. Σπάσε τον καθρέφτη. Πέτα τον ναρκισσισμό από την ταράτσα. Δεν τον χρειάζεσαι πια.Ζυγός:

Ο Ουρανός είναι καλός δάσκαλος, σε παίρνει πάλι από το χέρι και σε καθίζει στα θρανία. Γι' αυτό άφησε τα κατώτερα σου ένστικτα, μπες στην υπηρεσία και στην προσφορά. Ξέρεις πια τι είναι για σένα η "αμαρτία", ξέρεις πλέον και πώς να την αποφύγεις, το κυριότερο όμως είναι ότι έχεις μάθει και πώς να υποκύπτεις. Χμ, μια από τα ίδια στον κύριο.Σκορπιός:

Ο χρόνος γίνεται σύμμαχος και δεν σ αφήνει να κάνεις πια ρυτίδες για αυτό γέλα με την ησυχία σου. Σαν τον φοίνικα και εσύ γεννιέσαι από τις στάχτες και όλα φωνάζουν αισιοδοξία. Τι καλά; Keep walking και μη σταματάς μέχρι να βρεις τοίχο.Τοξότης:

Πρέπει να επιλέξεις μεταξύ συνείδησης και αναρρίχησης. Τι σου λέμε τώρα; Αποφάσισε όμως τι κατσίκα θες να είσαι. Κατοικίδιο ή Κρί Κρι; Αν δεν αποφασίσεις εδώ και τώρα, ο Ουρανός θα αποφασίσει για σένα ίσως με επώδυνο τρόπο.Αιγόκερως:

Ο Ουρανός προσφέρει πνευματική λύτρωση. Καλό ακούγεται αυτό και πώς γίνεται; Η αντίληψη μετακινείται και διαφαίνεται η εσωτερική αλήθεια. Ουάου. Ακόμα πιο πολύπλοκο ακούγεται αυτό. Και όμως, το Εγώ συρρικνώνεται και αρχίζεις να γνωρίζεις ποιος είσαι και τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις.Υδροχόος:

Ο Ουρανός σε βάζει να ανακαλύψεις το πολύτιμο. Που σημαίνει ότι πρέπει να μάθεις να ξεχωρίζεις το πολύτιμο από το ημιπολύτιμο... Σταμάτα την πολύ θεωρία στην οποία έχεις γίνει ξεφτέρι και ανέλαβε δράση (εδώ έχεις κάποια κενά). Ήρθε ο καιρός να δεις τι βυθό κουβαλάς. Ιχθύες:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια ανάλυση φαινομένου ουρανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ