Mulatu Astatke: live το Σάββατο 16/4 @ Fuzz - iefimerida.gr

Mulatu Astatke: live το Σάββατο 16/4 @ Fuzz

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Mulatu Astatke, γνωστός και ως «πατέρας της ethio-jazz» επισκέπτεται για τρίτη φορά τη χώρα μας για να παρουσιάσει ζωντανά το τελευταίο προσωπικό του δίσκο, “Mulatu Steps Ahead” αλλά και αγαπημένες μελωδίες από τα αμέτρητα αριστουργήματα του!

Ο Mulatu Astatke, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς αφρικανούς μουσικούς του 21ου αιώνα καθώς ήταν ο πρώτος που ένωσε τον jazz και latin ήχο με την παραδοσιακή αιθιοπική μουσική. Στη μακρόχρονη καρριέρα του έχει συνεργαστεί με κορυφαίους μουσικούς όπως ο Duke Elington αλλά και με τους νεότερους όπως οι Heliocentrics (το άλμπουμ τους Inspiration Information κέρδισε το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ του 2009, στα βραβεία Trophees Des Arts Afro-Caribeens στο Παρίσι), ενώ συνεχίζει την έρευνα του πάνω στον εκμοντερνισμό παραδοσιακών Αιθιοπικών οργάνων με έμφαση στο “Κραρ”, στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στο MIT Media Lab.

Για δύο μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Παρασκευή 15 Απριλίου | Principal Club Theater (Θες/κη), Τιμή εισιτηρίου: 25e

Προπώληση Εισιτηρίων: Metropolis - TicketHouse

Σάββατο 16 Απριλίου | Fuzz club (Αθήνα), Τιμή εισιτηρίου: 30e, έναρξη 21:30

Προπώληση Εισιτηρίων: Θρι Σιξτι - Floral - Public – TicketHouse

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συναυλία Mulatu Astatke jazz
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ