Ντύσου σαν τον Ράμπο! - iefimerida.gr

Ντύσου σαν τον Ράμπο!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όχι δεν είναι ετεροχρονισμένη ιδέα για τις απόκριες! Απλώς ο αγαπημένος Sly Stallone αποφάσισε να λανσάρει αντρική σειρά ρούχων εμπνευσμένη από τον Ράμπο και τον Ρόκι!

Όπως ο ίδιος περιέγραψε τις δημιουργίες του σε σχετική του δήλωση, ο Stallone μας ετοιμάζει «ρούχα για τους επαναστάτες και για τους gentlemen» . Η σειρά του αναμένεται να κυκλοφορήσει το ερχόμενο Φθινόπωρο και ο Sly δεν το έκρυψε πως πηγή έμπνευσής του στον σχεδιασμό των ρούχων του αποτέλεσαν οι δύο αγαπημένοι του κινηματογραφικοί ήρωες Ρόκι και Ράμπο, που τον καθιέρωσαν ως τον απόλυτο action movie star τις προηγούμενες δεκαετίες.

Αν υποψιαστώ ότι τον ερχόμενο χειμώνα θα γίνει και πάλι μόδα για τους άντρες το λιγδιάρικο μαλλί λασπωτήρα με μπαντάνα, τα κοντά ιδρωμένα Τshirts με αβυσσαλέα ντεκολτέ και οι σταυρωτές φυσιγγιοθήκες στο στέρνο τύπου αξεσουάρ- Άρης Βελουχιώτης, ε τότε θα το ξυρίσω το μαλλί σαν την Μπριγκίτε Νίλσεν!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Rambo Rocky Stallone Sly Σταλόνε Ράμπο Ρόκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ