Θα κυκλοφορήσει δίσκος με τον γάμο Kate –William! - iefimerida.gr

Θα κυκλοφορήσει δίσκος με τον γάμο Kate –William!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Decca Records (μουσική εταιρεία που ανήκει στην Universal) δεσμεύτηκε πως είναι πανέτοιμη να ανεβάσει στο Διαδίκτυο (i-tunes) την αποκλειστική της ηχογράφηση από τον γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, λίγες μόνο ώρες μετά την λήξη της τελετής.

Ο γάμος θα γίνει στις 29 Απριλίου και όλοι στην Decca ασχολούνται με τις ετοιμασίες της ηχογράφησης. Η ίδια εταιρεία είχε ηχογραφήσει στο παρελθόν και την τελετή της κηδείας της Diana (1997) αλλά και του γάμο της με τον Κάρολο (1981). Μάλιστα η Decca ανακοίνωσε πως στις 5 Μαΐου θα κυκλοφορήσει στα δισκοπωλεία και το επίσημο άλμπουμ της τελετής , το οποίο θα περιλαμβάνει και booklet με την ροή της τελετής, τους ύμνους, τις ευχές κ.ά. Στην τελετή του γάμου θα εμφανιστούν εκατοντάδες μουσικοί από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ήδη έχει επιβεβαιωθεί η συμμετοχή πολλών χορωδιών και ορχηστρών: Westminster Abbey Choir, The Chapel Royal Choir, The London Chamber Orchestra, The Fanfare Team κ.ά.

Ο David Joseph CEO και πρόεδρος της εταιρείας Universal δήλωσε ότι είναι το πιο μεγαλόπνοο μουσικό project που έχει αναλάβει ποτέ η εταιρεία του και πως η χρήση νέων τεχνολογιών και πολυμέσων θα τους βοηθήσει ώστε να εξασφαλίσουν την άμεση διάθεση της ηχογράφησης στο ευρύ κοινό, αφού στην εταιρεία εκτιμούν ότι τα downloads των πρώτων ωρών θα ξεπεράσουν τα 100 000 000!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας βασιλιάς γάμος William Kate
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ