Η τελευταία ταινία Batman έρχεται… - iefimerida.gr

Η τελευταία ταινία Batman έρχεται…

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

The Dark Knight Rises είναι ο τίτλος της ταινίας που θα αποτελέσει το τελευταίο μέρος της τριλογίας ταινιών Batman και αποτελεί σύμφωνα με διαδικτυακό δημοψήφισμα την πιο πολυαναμενόμενη ταινία.

Τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο, μαζί με τις εικασίες για την τελική μορφή του φιλμ, αφού τα εκατομμύρια των Batman-fans ανά τον κόσμο αδημονούν να δουν το φιλμ στις αίθουσες. Το σίγουρο είναι πως σκηνοθέτης θα είναι ξανά ο Christopher Nolan, πρωταγωνιστές θα είναι και πάλι το δίδυμο Christian Bale και Gary Oldman, παρέα με τους Michael Cane, Morgan Freeman αλλά στο cast έχουν προστεθεί τα ονόματα της Anne Hathaway (που θα ενσαρκώσει τον ρόλο της θρυλικής catwoman), του Joseph Gordon Levitt (ως Roberto Falcone) αλλά και του Tom Hardy (ο οποίος θα ερμηνεύσει τον σατανικό Bale). Επίσης φημολογείται ότι θα συμμετέχει και η Marion Cotillard.

Προς το παρόν δεν έχουν ξεκινήσει ούτε καν τα γυρίσματα, ενώ η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2012. Πάντως τον μεγαλύτερο ντόρο έχει προκαλέσει το όνομα της Anne Hathaway αφού αρκετοί fans δείχνουν να αντιδρούν καθώς πιστεύουν ότι η Anne είναι πολύ «ξενέρωτη» για να ερμηνεύσει τον ρόλο της άγριας , σέξι γατούλας Selena Kyle.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Hollywood ταινία gossip cinema nolan batman rises dark knight μπάτμαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ