Η Αλίκη στη Νέα Υόρκη - iefimerida.gr

Η Αλίκη στη Νέα Υόρκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Αλίκη φεύγει για λίγο απ' τη χώρα των Θαυμάτων και κάνει βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Όλα αυτά με τη βοήθεια ενός iPad.

Οι δημιουργοί της πολύ επιτυχημένης εφαρμογής "Alice for the iPad" χρησιμοποιούν παρόμοιες μεθόδους και καταφέρνουν για άλλη μια φορά να εντυπωσιάσουν. Πρόκειται στην ουσία για ένα e-book, με τη διαφορά οτι εδώ δεν γυρνάτε απλά απο τη μια σελίδα στην άλλη. Όλο το περιβαλλον ειναι διαδραστικό, τα αντικείμενα μπορούν να μετακινηθούν, χρησιμοποιούνται ήχοι, ειδικές τεχνικές φωτισμού και γενικά ένα σωρό εντυπωσιακές και περίπλοκες διαδικασίες ικανές να δικαιολογήσουν τον τίτλο του πιο "τεχνολογικα προηγμένου e-book" που κυκλοφορεί αυτην τη στιγμή.

Τα υπέροχα σκίτσα είναι βασισμένα στην πρωτότυπη δουλειά του Sir John Tenniel που ήταν υπεύθυνος για την αρχική εικονογράφηση.

Δείτε το βίντεο για να πάρετε μια πρώτη ιδέα. H εφαρμογή ειναι διαθέσιμη απο το appstore της Αpple, κοστίζει 9 δολάρια και μπορειτε να την αγοράσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ iPad βιβλίο e-book
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ