«Τζόρνταν» στο Μέγαρο - iefimerida.gr

«Τζόρνταν» στο Μέγαρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μαρίνα Ασλάνογλου θα παρουσιάσει για μια βραδιά τον συγκλονιστικό μονόλογο «Τζόρνταν» των Μόιρα Μπουφίνι και Ανν Ρέυνολντς, ανοίγοντας την συζήτηση για το ευαίσθητο θέμα της κακοποίησης γυναικών.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 29 Μαρτίου (στις 8μ.μ.) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στη σκηνή θα βρεθεί η γνωστή ερμηνεύτρια Μαρίνα Ασλάνογλου που θα μας διηγηθεί με τον δικό της μοναδικό τρόπο την αληθινή ιστορία της εικοσάχρονης Σίρλεϋ, που κακοποιημένη από τον σύντροφό της και πατέρα του γιού της Τζόρνταν, αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της αφού πρώτα «αποχωριστεί» το παιδί της! Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Νίκου Ματσοράκη, η μετάφραση του Μάριου Πλωρίτη, ενώ τα σκηνικά και τον φωτισμό επιμελήθηκαν αντίστοιχα οι Μανώλης Παντελιδάκης και Μελίνα Πάσχα.

Μετά την παράσταση, θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: «Κατασκευάζοντας Μήδειες- Η Κακοποιημένη Γυναίκα- Σύνδρομα και Συνέπειες» με συντονιστή τον επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών Κώστα Γεωργουσόπουλου και την συμμετοχή των: Άννας Νταλάρα (Υφυπουργός Εργασίας), Μαρίας Στρατηγάκη (Γενική Γραμματέας Ισότητας Φύλων), Αλεξάνδρας Κορωναίου (καθ. Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο), Κάτιας Δανδουλάκη (ηθοποιός), Γιάννη Πανούση (καθ. Εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών) και Λάμπρο Γιώτη (Ψυχίατρος- Δραματο-θεραπευτής).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ