Survivor: Αιφνιδιασμός από τον ΣΚΑΪ -Ξεκινά πιθανότατα εντός του 2020, πότε κάνει πρεμιέρα - iefimerida.gr

Survivor: Αιφνιδιασμός από τον ΣΚΑΪ -Ξεκινά πιθανότατα εντός του 2020, πότε κάνει πρεμιέρα

Ανατροπή με Survivor: Πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου
Το καθιερωμένο Συμβούλιο Αποχώρησης στο Survivor / Φωτογραφία: Instagram Survivor Greece
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Survivor επιστρέφει νωρίτερα απ' ό,τι όλοι περιμέναμε. Αν και η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι επιβίωσης ήταν προγραμματισμένη για το νέο έτος, σε μια απροσδόκητη κίνηση, ο ΣΚΑΪ κάνει τον αιφνιδιασμό, και όπως όλα δείχνουν θα φέρει στις οθόνες μας το «Survivor» στις 27 Δεκεμβρίου 2020.

Την πληροφορία έδωσε τόσο η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, όσο και το πρωινό μαγκαζίνο του MEGA, «Πάμε Δανάη». Σύμφωνα με αυτή, η παραγωγή του «Survivor» εργάζεται πυρετωδώς ώστε το ριάλιτι να κάνει πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου 2020.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε επικοινωνία του iefimerida με υπεύθυνους του καναλιού πάντως, παρότι δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία, αυτή δεν διαψεύστηκε. Για την ακρίβεια, είναι «πολύ πιθανό», όπως σημειώνουν από τον ΣΚΑΪ, να δούμε πολύ σύντομα το Survivor στους δέκτες μας πριν εκπνεύσει το 2021.

Βίντεο: Αλλάζει το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ λόγω Survivor

Μάλιστα, σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», θα υπάρξουν και αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με τις «8 Λέξεις» να μεταδίδονται λιγότερη ώρα, ώστε το «Survivor» να ξεκινά στις 22:30 το βράδυ και να διαρκεί μέχρι τη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα.

Ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του «Survivor»

Αγνωστο πάντως παραμένει ακόμα το όνομα του παρουσιαστή του Survivor. Από τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως δεν θα βρίσκεται στο «Survivor 4», καθώς αναμένει τον ερχομό των δίδυμων με τη Χριστίνα Μπόμπα, φούντωσαν οι φήμες για τον αντικαταστάτη του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Γιώργος Λιανός είναι εκείνος που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι ο παρουσιαστής του «Surviror», καθώς είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και για το «Survivor 3».

Υπενθυμίζουμε πως τότε ο Σάκης Τανιμανίδης μοιραζόταν τις ημέρες των αγωνισμάτων με τον Γιώργο Λιανό, προκειμένου να μπορεί και εκείνος να ξεκουράζεται τους 5 μήνες των γυρισμάτων του «Survivor».

Ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν, θα βρίσκεται στην παραγωγή του «Survivor 4», χωρίς όμως να είναι σαφές αν θα πλαισιώνεται από κάποιον ακόμη παρουσιαστή: «Γνωρίζω ότι θα πάω στον Άγιο Δομίνικο. Τώρα, όσον αφορά τον ρόλο και τα λοιπά, φαντάζομαι πως σήμερα θα μάθω τις τελικές λεπτομέρειες», είχε δηλώσει ο ίδιος πριν από μερικές μέρες στην τηλεόραση του Open.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Survivor: Οι «διάσημοι» που υπογράφουν για το ριάλιτι

Σε κάθε περίπτωση, τα ονόματα που ακούγονται για την ομάδα των Διασήμων του «Survivor», αν επιβεβαιωθούν, αποτελούν έκπληξη. Στη λίστα των επωνύμων που φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια με την Acun Media, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είναι ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς, ο οποίος εμφανιζόταν στη σειρά «8 Λέξεις», η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη και οι τραγουδιστές Τριαντάφυλλος, Πάνος Καλλίδης, Αρης Μακρής και Θωμαή Απέργη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor τηλεόραση ΡΙΑΛΙΤΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣKAΪ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ