Επιστρέφει για 8η σεζόν το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και ο Ηλίας χωρίζει την Καίτη - iefimerida.gr

Επιστρέφει για 8η σεζόν το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και ο Ηλίας χωρίζει την Καίτη

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κλέλια Ρένεση στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Κλέλια Ρένεση στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σειρά του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» γίνεται και επισήμως η μακροβιότερη εβδομαδιαία κωμική σειρά στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως ανακοινώνει με δελτίο Τύπου ο Alpha, για 8η χρονιά η επιτυχημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα μας κρατά συντροφιά από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, στις 21:00. Η αυτοτελείς ιστορίες της κωμωδίας «7 Θανάσιμες πεθερές» κρατούσαν μέχρι σήμερα τα σκήπτρα, με επτά σεζόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι θα δούμε στη νέα σεζόν του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Τα ζευγάρια παραμένουν ίδια και αγαπημένα, με τους Μηνά (Αντώνη Αντωνίου) και Βούλα (Ελένη Κοκκίδου) να αποτελούν το μακροβιότερο δίδυμο της σειράς και τον Ηλία (Βλαδίμηρο Κυριακίδη) να ακολουθεί με νέο έτερον ήμισυ. Στην 8η σεζόν του «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» βέβαια θα δούμε και το ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη, τον Μπάμπη και την Ξένια και τους νεότερους, Βέλη και Άγγελο.

Τα 4 ζευγάρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Τα 4 ζευγάρια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Η Βούλα γράφει μυθιστόρημα στη νέα σεζόν του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Η νέα σεζόν βρίσκει σοκαρισμένους τον Μηνά και την Βούλα από την επέλαση και τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, τους βρίσκει όμως και πλουσιότερους κατά ένα… σκουριασμένο τενεκεδάκι με λίρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ως «αδιόρθωτα» νομοταγής ο Μηνάς, θέλει να δηλώσει τις λίρες που βρήκε, αλλά η Βούλα έχει άλλα σχέδια και ψάχνει να βρει τρόπο να τις επενδύσει. Οι αλλαγές όμως δεν σταματάνε εκεί, αφού η Βούλα αποφασίζει να παραχωρήσει το μαγαζί στη συνέταιρό της Λιλίκα, αφού τα τουριστικά δεν της απέδωσαν όπως ήλπιζε.

Η Βούλα όμως δεν μπορεί να κάθεται «με σταυρωμένα χέρια». Στις μέρες της αναγκαστικής αδράνειας, διάβαζε, έβλεπε ταινίες, ψαχνόταν γενικά και τελικά γράφτηκε σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο δημιουργικής γραφής. Ξαφνικά μπήκε στη ζωή της ο «τυφώνας» Νανά (Σμαράγδα Καρύδη), μια εκδότρια που αναστατώνει τη ζωή τους και φουντώνει την μεταξύ τους μουρμούρα! Πείθει την Βούλα πως πρέπει οπωσδήποτε να γράψει ένα βιβλίο και όντως γράφει μία ρομαντική, εύπεπτη ιστορία με το ψευδώνυμο Ρεβέκκα Τσουράμπεη-Τσάμπερλεν…

Η Σμαράγδα Καρύδη με την Ελένη Κοκκίδου στα νέα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
Η Σμαράγδα Καρύδη με την Ελένη Κοκκίδου στα νέα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Από την άλλη, ο Μηνάς αποφασίζει να γίνει αγρότης! Η Βούλα τον χειραγωγεί να φτάσει σε αμετάκλητο «ναι» όταν του προτείνει να καλλιεργήσουν το κτήμα τους που το έχουν «και κάθεται». Με τη βοήθεια των αδελφών της και του αγαπημένου της εξαδέλφου, στήνουν ένα θερμοκήπιο. Έτσι, σιγά – σιγά ο Μηνάς, βρίσκεται ξαφνικά να δουλεύει ως αγρότης, παραγωγός και λίγο αργότερα, να πουλάει ο ίδιος τα προϊόντα τους στον πάγκο που έχει ο αδελφός της Βούλας, στις λαϊκές αγορές του Ηρακλείου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ηλίας χωρίζει την Καίτη στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Σεπτέμβρης, και η Καίτη με τον Ηλία ζουν στους ρυθμούς της πυρετώδους προετοιμασίας του γάμου τους. Έναν γάμο που, όπως σχεδιάζει η Καίτη, θα αφήσει ιστορία στον Πύργο και θα τους οδηγήσει επιτέλους και στην συγκατοίκηση, αφού αποφάσισαν να μείνουν μαζί!

Η Καίτη έχει ήδη νοικιάσει το επάνω διαμέρισμα στον Μήτσο ή αλλιώς «Μπράτσο», το αγνό λαϊκό παιδί με το αγνό λαϊκό six-pack που «έχει βάλει στο μάτι» την Καίτη, η οποία εγκαθίσταται πια με το μωρό στο κάτω σπίτι, μαζί με τον Ηλία. Είναι ευτυχισμένοι και μονιασμένοι, για λίγο όμως γιατί αυτό που θα αφήσει τελικά ιστορία στον Πύργο θα είναι ο χωρισμός τους!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Κλέλια Ρένεση στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη μουρμούρα»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Κλέλια Ρένεση στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη μουρμούρα»

Η Καίτη, για να σώσει το μαγαζί της, έχει δανειστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τον «Σάκη Μπάκα», τον διαβόητο άνθρωπο της νύχτας και παλιό φλερτ της. Ο Μπάκας τώρα ζητά ως αντάλλαγμα απ’ τον Ηλία να του σβήσει ένα πρόστιμο. Ο Ηλίας γίνεται έξαλλος με την Καίτη που τον έφερε σ’ αυτή τη δύσκολη θέση, και χωρίζουν. Ωστόσο, καθώς το επάνω διαμέρισμα έχει ήδη νοικιαστεί, ο Ηλίας και η Καίτη είναι αναγκασμένοι να συμβιώσουν αν και χωρισμένοι…

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μπάμπης επισκέπτεται ψυχολόγο

Ο Μπάμπης και η Ξένια ξεκινάνε τη σεζόν με πολλές σκοτούρες και αλλαγές. Ο κορονοϊός επηρέασε τη δουλειά του Μπάμπη και νιώθει  πως δε μπορεί να προσφέρει όσο θα ήθελε οικονομικά στο σπίτι.

Το χειρότερο είναι πως αισθάνεται μειονεκτικά γιατί η Ξένια βγάζει περισσότερα χρήματα από αυτόν. Έτσι η Ξένια για άλλη μια φορά έχει να αντιμετωπίσει έναν «χαζοπερήφανο» Μπάμπη που προσπαθεί να τον πείσει πως δεν έχει καμιά σημασία ποιος βγάζει πιο πολλά λεφτά, αλλά σημασία έχει να βγαίνουν. Άντε να το καταλάβει αυτό, ο Πόντιος, Παοκτσής Σαλονικιός! Ούτε καν σεξ δεν μπορεί να κάνει γιατί νοιώθει να ευνουχίζεται. Τα βάσανα τους όμως δεν τελειώνουν εδώ.

Η Σοφούλα φεύγει από το σπίτι για να μείνει μόνη της. Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση της θα παίξουν οι δυο γιαγιάδες, μάνα Μπάμπη (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) και μάνα Ξένιας (Μαρία Καβογιάννη) που «σκοτώνονται» μεταξύ τους για το αν πρέπει να φύγει η Σοφία από το σπίτι ή όχι. Το δράμα αρχίζει. Ο Μπάμπης το παίρνει βαριά. Η Ξένια τον πείθει να πάει στον ψυχολόγο (Κωνσταντίνος Τζούμας) και τότε η κατάσταση είναι για «γέλια και για κλάματα».

Η Ξένια και ο Μπάμπης πρέπει να προσαρμοστούν στην νέα κατάσταση. Θα τα καταφέρουν ή θα οδηγηθούν σε κρίση; Τι είναι χειρότερο; Να έχουν προβλήματα σεξουαλικά ο Μπάμπης και η Ξένια ή να μάθει ο Μπάμπης πως η Σοφία έκανε σεξ; Ο ψυχολόγος τελικά αυτή την σεζόν θα έχει πολλή δουλειά μαζί τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Άγγλος και η Βέλη παντρεύονται στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

Μια χρονιά μεγάλων αλλαγών ξεκινά για τον Άγγελο και τη Βέλη και οι ισορροπίες στο δώμα των Εξαρχείων θα διαταραχθούν για τα καλά. Ο Άγγελος για πρώτη φορά μένει χωρίς δουλειά. Σ’ αυτό το διάστημα θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με το σπίτι, να δοκιμάσει τα ταλέντα του και να ανακαλύψει τι τον κάνει χαρούμενο. Από την άλλη, τα βάρη του σπιτιού πέφτουν στη Βέλη και σαν σωστή φεμινίστρια θα σπεύσει να τα σηκώσει.

Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται εξαιτίας μιας διαθήκης. Μια θεία της Βέλης της κληροδοτεί ένα σπίτι με έναν και μόνο όρο... να το πάρει αφού παντρευτεί. Έτσι το ζευγάρι, μετά την αρχική αναστάτωση, παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Φυσικά η προετοιμασία του γάμου δε θα είναι τόσο εύκολη, αφού οι συγγενείς θα είναι εκεί για να λένε την άποψή τους.

Η μαμά του Άγγελου (Ευαγγελία Μουμούρη) ονειρεύεται πολυτελείς δεξιώσεις και γλυπτά από πάγο… Το ζευγάρι θα δώσει μεγάλο αγώνα για να κάνει τον γάμο που θέλει. Ευτυχώς θα έχουν συμπαραστάτες τους φίλους τους, τον Ηλία τον Κανάτη (Τόλης Παπαδημητρίου), τον Στελάρα (Ηλίας Μουλάς) και τη Νταϊάνα (Άρτεμις Γρύμπλα) να τους στηρίζουν σε κάθε βήμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ