Game of Chefs: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε τα 50.000 ευρώ [βίντεο] - iefimerida.gr

Game of Chefs: Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε τα 50.000 ευρώ [βίντεο]

Οι τρεις κριτές του Game Of Chefs
Οι τρεις κριτές του Game Of Chefs
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1, Game of Chefs, έφτασε στο τέλος του, με τους τρεις φιναλίστ να «μονομαχούν» για τελευταία φορά, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για τον τίτλο του καλύτερου, αλλά και το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Άγγελος Σακάι, Αλέξανδρος Καρακατσάνης και Γιώργος Μπερκάκης επιστράτευσαν τις μαγειρικές τους ικανότητες, με στόχο την 1η θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό, σε μία «μάχη» που κρίθηκε σε τρεις γύρους, όπου μαγείρεψαν τρία διαφορετικά πιάτα: ορεκτικό, κυρίως και γλυκό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ομάδα γευσιγνωστών

Οι προσπάθειές τους αξιολογήθηκαν και βαθμολογήθηκαν από μία ομάδα 14 γευσιγνωστών, που αποτελείτο από διακεκριμένους σεφ, σομελιέ, δημοσιογράφους, κριτικούς εστιατορίων και food bloggers: Παλαχούρας Απόστολος, Βαγιωνάς Γιώργος, Fahd Αλέξανδρος Hassan Kassem, Κίκης Γρηγόρης, Αντωνόπουλος Δημήτρης, Πεδιαδιτάκης Σπύρος, Σκλαβενίτης Άρης, Παμπόρης Δημήτρης, Βλαντίκας Κωσταντίνος, Σκοτίδας Πέτρος, Δαρειώτη Νανά, Στυλιανουδάκης Γιώργος, Χέλμης Γρηγόρης, Βαλλάτος Φώτης.

Στην πορεία του τελικού, οι τρεις κριτές του διαγωνισμού Άγγελος Λάντος, Άνταμ Κόντοβας και Βασίλης Μουρατίδης είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα πιάτα των παικτών και να πάρουν μια γεύση από το τελικό αποτέλεσμα. Η «μονομαχία» των τριών φιναλίστ εξελίχθηκε σε ντέρμπι αντάξιο ενός τελικού, καθώς η πρωτιά από το ορεκτικό μέχρι το γλυκό άλλαξε πολλές φορές χέρια.

Αλέξανδρος Καρακατσάνης, ο μεγάλος νικητής

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η αγωνία κορυφώθηκε, με την παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου, να ανακοινώνει ότι ο μεγάλος νικητής του Game of Chefs, εκείνος που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία στον τελικό και κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ, είναι ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ