«Αγριες Μέλισσες»: Η Μυρσίνη απειλεί να ξεσκεπάσει το βρώμικο παρελθόν του Δούκα -Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα | MEDIA | iefimerida.gr

«Αγριες Μέλισσες»: Η Μυρσίνη απειλεί να ξεσκεπάσει το βρώμικο παρελθόν του Δούκα -Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Η Μυρσίνη επισκέπτεται τη Δρόσω στο σπίτι της στο Διαφάνι, σε σκηνή από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»
Η Μυρσίνη επισκέπτεται τη Δρόσω στο σπίτι της στο Διαφάνι, σε σκηνή από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χριστούγεννα στο Διαφάνι έπειτα από χρόνια για πολλούς από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες».

Η Ελένη έχει πείσει τη Δρόσω να επιστρέψει, την ώρα που και ο Δούκας μπορεί πλέον ελεύθερος να ζήσει στο χωριό έπειτα από χρόνια που ζούσε σαν φυγάς. Την ίδια ώρα, στο Διαφάνι παραμονεύει ο Βόσκαρης, ο οποίος δεν θα ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί την Ελένη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Χριστούγεννα στο Διαφάνι και το χωριό γιορτάζει στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη αποκαλύπτει στη Δρόσω ποιος πραγματικά είναι ο Βόσκαρης και μαζί με τον Λάμπρο ψάχνουν να βρουν τρόπο να τον διώξουν στο επεισόδιο της Δευτέρας (14-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες. Αποφασίζουν να μιλήσουν στον εισαγγελέα Γραμματικό παρότι εκείνος ετοιμάζεται να παντρευτεί την Πηνελόπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ασημίνα πιέζεται από την επιστροφή της Δρόσως και βλέπει πως ο Νικηφόρος είναι διατεθειμένος να της επιτρέψει να βλέπει το παιδί. Μοναδικός της σύμμαχος σ’ αυτή την κατάσταση είναι η Μυρσίνη.

ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη.
Ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη.

Η Δρόσω καταλαβαίνει πως δε θα είναι εύκολη η επιστροφή στο χωριό της. Όλοι φοβούνται πως γύρισε για να πάρει το παιδί. Μόνο ο Κωνσταντής είναι χαρούμενος που τη βλέπει πάλι πίσω. Η Δόμνα, όμως, θα του κόψει τη χαρά στο επεισόδιο της Δευτέρας (14-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Η Σοφούλα λέει στον Άγγελο να έρθει να την ξαναζητήσει. Ο Βόσκαρης, όμως, τη γυροφέρνει καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση του. Ο Μιλτιάδης πιάνει τη Βιολέτα να του λέει ψέματα και γίνεται έξαλλος, ενώ ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μελέτης υποψιάζεται τον Σωκράτη στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα αναγκάζονται ν’ αποκαλύψουν την αλήθεια στον Μιλτιάδη που καλείται πια να πάρει μια σημαντική απόφαση για τον εαυτό του, στο επεισόδιο της Τρίτης (15-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Μελέτης υποψιάζεται όλο και περισσότερο πως η Ανέτ και ο Σωκράτης κρύβουν κάτι σημαντικό. Παράλληλα, η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι που θ’ αναζωπυρώσει τη ζήλεια της για τον Νικηφόρο και τη Δρόσω.

Ενταση στο καφενείο με τον Δούκα και την Ελένη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»
Ενταση στο καφενείο με τον Δούκα και την Ελένη στη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

Στο σπίτι του Τόλλια, η χαρά διαδέχεται το σοκ καθώς δίνεται η συγκατάθεση για τον αρραβώνα του Άγγελου και της Σοφούλας. Ο Νέστορας έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη που θα τον φέρει αντιμέτωπο με το ένοχο παρελθόν του, στο επεισόδιο της Τρίτης (15-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Την ίδια ώρα, μια συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, θα αποκαλύψει τα πραγματικά αισθήματα που έχει για εκείνη ο Κωνσταντής.

Ο Μιλτιάδης αποφασίζει να σταματήσει την κατάρα της οικογένειάς του μ’ έναν παράδοξο τρόπο, στο επεισόδιο της Τρίτης (15-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Το Χριστουγεννιάτικο γλέντι, που στήνεται στο καφενείο, παίρνει επικίνδυνη τροπή όταν ο Δούκας πληροφορείται πως η Ελένη βρίσκεται εκεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή στις «Άγριες Μέλισσες»

Η Ελένη ευχαριστεί τον Κωνσταντή που τη βοήθησε να βρει τη Δρόσω αλλά δεν έχει πειστεί ακόμα για τις προθέσεις του στο επεισόδιο της Τετάρτης (16-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Βόσκαρης γλιτώνει τον Δούκα από τη φυλακή και του δείχνει πως είναι με το μέρος του. Ο Δούκας, όμως, δεν ξεχνάει ποιος είναι και τι έχει κάνει στο παρελθόν. Ο Νέστορας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο φόβο του καθώς ο Νικολαΐδης έρχεται να του κάνει ερωτήσεις για τον Μπεκιάρη και τον Κυπραίο.

Ο Προύσαλης έχει να διαλέξει ανάμεσα στη φιλία του με τον Ταξίαρχο και το καθήκον του ως Ενωμοτάρχης, στο επεισόδιο της Τετάρτης (16-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Ο Νικηφόρος παρουσιάζει στον Συνεταιρισμό τον Ιγνατιάδη και την πρότασή του, αλλά θα βρεθεί απέναντι στην Ελένη που επιστρέφει δυναμικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Βόσκαρη στο Διαφάνι
Ο Λάμπρος έρχεται αντιμέτωπος με τον Βόσκαρη στο Διαφάνι

Η Ασημίνα συνεχίζει να αρνείται στην Ουρανία πως βλέπει ερωτικά τον Μπάμπη. Τι θα κάνει, όμως, όταν θα βρεθεί μόνη μαζί του στο νέο του σπίτι; Το χωριό γιορτάζει την επανένωση Άγγελου-Σοφούλας αλλά ο Βόσκαρης παραμονεύει, στο επεισόδιο της Τετάρτης (16-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο Γραμματικός βρίσκει το ημερολόγιο της Πηνελόπης και το διαβάζει. Τι θα κάνει όταν ανακαλύψει ποιος ήταν ο κρυφός της έρωτας; Η Μυρσίνη πηγαίνει να βρει τη Δρόσω για να την πείσει να φύγει, πάλι, από το χωριό. Θα καταλάβει, όμως, πως δεν είναι πια το κοριτσάκι που έφυγε έξι χρόνια πριν, στο επεισόδιο της Τετάρτης (16-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Βουλιάζει ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο Μελέτης πιέζει τον Κωνσταντή να του αποκαλύψει με ποια είναι ερωτευμένος, ενώ ο Σωκράτης τους κλείνει μια μεγάλη δουλειά μ’ έναν πελάτη, που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παρελθόν.

Ο Νικηφόρος βλέπει μέρα με τη μέρα τον γάμο του να βουλιάζει ενώ η Ασημίνα για να βρει διέξοδο οδηγείται σε επικίνδυνα μονοπάτια, στο επεισόδιο της Πέμπτης (17-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει τα συναισθήματα που τρέφει για τη Δρόσω
Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει τα συναισθήματα που τρέφει για τη Δρόσω

Ο Μιλτιάδης παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει τη Βιολέτα, ενώ η Ανέτ προσπαθεί να προστατέψει τον γιο της από την οργή του άρρωστου αδελφού της. Ο Δούκας αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια του Βόσκαρη, για να φύγει η Ελένη από το χωριό στο επεισόδιο της Πέμπτης (17-12) της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Το ίδιο κιόλας βράδυ η Ελένη θα έχει μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της που θα τη βάλει σε περιπέτειες. Η Μυρσίνη θα μάθει, με τον πιο απρόσμενο τρόπο, το ένοχο μυστικό του Δούκα και τα θεμέλια του γάμου τους κινδυνεύουν να κλονιστούν ανεπανόρθωτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ