«1917»: Πρεμιέρα του μεγάλου νικητή των φετινών Χρυσών Σφαιρών από τη Nova και την ODEON [βίντεο] - iefimerida.gr

«1917»: Πρεμιέρα του μεγάλου νικητή των φετινών Χρυσών Σφαιρών από τη Nova και την ODEON [βίντεο]

Η αφίσα της ταινίας «1917»
Η αφίσα της ταινίας «1917»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τη Nova και την ODEON η πρεμιέρα της νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Σαμ Μέντες, «1917».

Η ταινία, η οποία ξεχώρισε στις φετινές Χρυσές Σφαίρες με δύο βραβεύσεις για την Καλύτερη Ταινία – Δράμα και Καλύτερη Σκηνοθεσία, θα προβληθεί σε Α’ τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στα κανάλια της Nova μέσα στο 2020. Μετά την προβολή της θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός από τη βράβευση στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, το «1917» έχει κερδίσει και 9 υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία BAFTA (μεταξύ άλλων Καλύτερης Ταινίας και Καλύτερης Σκηνοθεσίας). Παράλληλα, Οι Σαμ Μέντες και Κρίστι Γουίλσον-Κερνς έχουν υποψηφιότητα για Καλύτερο Σενάριο από την Αμερικανική Ένωση Σεναριογράφων, ενώ η ταινία θεωρείται και μεγάλο φαβορί για τα βραβεία Όσκαρ.

Η Nova διαθέτει μοναδικό κινηματογραφικό περιεχόμενο προβάλλοντας τις καλύτερες πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα studio του Hollywood, τις πιο πρόσφατες βραβευμένες ταινίες από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία και τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες, λίγο μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους, καθώς επίσης και τις καλύτερες ξένες σειρές ταυτόχρονα ή πολύ κοντά με την Αμερική.

Λίγα λόγια για την ταινία

Στην καρδιά του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, δύο νεαροί Βρετανοί στρατιώτες, ο Σκόφιλντ (Τζορτζ ΜακΚέι) και ο Μπλέικ (Ντιν-Τσαρλς Τσάπμαν) αναλαμβάνουν μια σχετικά δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο, πρέπει να περάσουν στα εδάφη του αντιπάλου και να παραδώσουν ένα μήνυμα που θα σταματήσει μια θανάσιμη επίθεση σε εκατοντάδες στρατιώτες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο αδερφός του Μπλέικ. Γυρισμένο σαν μονοπλάνο σε πραγματικό χρόνο από τον σκηνοθέτη του «Skyfall», Σαμ Μέντες, σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Όσκαρ διευθυντή φωτογραφίας Ρότζερ Ντίκινς και με ένα μεγαλειώδες καστ, το «1917» είναι μία επική πολεμική ταινία που υπόσχεται να αφήσει το στίγμα της και να μείνει κλασική. Από 9 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους σε διανομή της ODEON.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 1917 ταινία Nova Odeon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ