EURO 2016: Κροατία-Πορτογαλία, 22:00 - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
 

EURO 2016: Κροατία-Πορτογαλία, 22:00

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στην πόλη Λανς, όπου η Κροατία αντιμετωπίζει την Πορτογαλία (22:00, ΕΡΤ1), στο πρώτο «ντέρμπι» των νοκ-άουτ αγώνων του EURO.

Αισθάνονται τυχερές που απέφυγαν το δύσκολο «ταμπλό» αλλά από την άλλη πλευρά, αισθάνονται και άτυχες γιατί στα πρώτα νοκ-άουτ έπεσαν η μία πάνω στην άλλη. Κροατία και Πορτογαλία είναι τα δύο φαβορί από πλευράς των... αουτσάιντερ για να φτάσουν στον τελικό της 10ης Ιουλίου.

Η Κροατία απέσπασε το χειροκρότημα όλων. Επικράτησε της Ισπανίας με ανατροπή στο τελευταίο παιχνίδι και πήρε την 1η θέση στον όμιλο, αποφεύγοντας τα μεγαθήρια μέχρι τον τελικό. Το πέτυχε μάλιστα έχοντας τους Μόντριτς και Μάντζουκιτς στον πάγκο αφού αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Από την πλευρά της η Πορτογαλία κατάφερε να προκριθεί με τρεις ισοπαλίες από τον όμιλο. Στο τελευταίο της παιχνίδι μάλιστα κόντρα στην Ουγγαρία, λίγο έλειψε να μείνει εκτός αλλά τελικά πέρασε με την ισοπαλία 3-3. Η επιστροφή του Ρονάλντο στα γκολ αποτέλεσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα τραυματισμού αφού και ο Γκερέιρο αναμένεται να πάρει ξανά τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο.

Πιθανές Συνθέσεις
Κροατία:Σούμπασιτς - Σρνα, Τσόρλουκα, Βίντα, Στρίνιτς - Μπαντέλι, Μόντριτς - Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς - Μάντζουκιτς
Πορτογαλία:Ρουί Πατρίτσιο - Βιεϊρίνια, Πέπε, Ρικάρντο Καρβάλιο, Ράφαελ Γκερέιρο - Ζοάο Μάριο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ζοάο Μουτίνιο - Κουαρέσμα, Νάνι, Ρονάλντο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ