Ζελένσκι: «Η πρωτοβουλία στον πόλεμο δεν είναι πλέον στα χέρια του Πούτιν» - iefimerida.gr

Ζελένσκι: «Η πρωτοβουλία στον πόλεμο δεν είναι πλέον στα χέρια του Πούτιν»

Ζελένσκι, drone, Ιραν, Ουκρανία
Η Ουκρανία ανάγεται σε ειδικό στην αντιμετώπιση των ιρανικών drone
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι υποστήριξε ότι «η πρωτοβουλία δεν βρίσκεται πλέον στα χέρια του Πούτιν» στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, ο Ουκρανός πρόεδρος είπε: «Ο Πούτιν χάνει 30.000 στρατιώτες του κάθε μήνα (...) Υφίσταται πολλές απώλειες, αλλά δεν θέλει να σταματήσει αυτόν τον πόλεμο».

Ο Ζελένσκι παραχώρησε συνέντευξη στο περιθώριο του ταξιδιού του στην Ουάσιγκτον για να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ και να παρευρεθεί στην κηδεία του Λίντσεϊ Γκρέιαμ, θανόντα γερουσιαστή που ήταν πιστός υποστηρικτής του Κιέβου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ