Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε σήμερα ότι οι αποφάσεις που λαμβάνουν οι ΗΠΑ όσον αφορά τον πόλεμο στην Ουκρανία, μεταξύ των οποίων οι καθυστερήσεις στις αποστολές οπλισμού και οι περιορισμοί στην ανταλλαγή πληροφοριών, είναι «δύσκολο να εξηγηθούν».
«Γιατί όλα καταλήγουν στην άρνηση του Πούτιν να τερματίσει αυτόν τον πόλεμο, όπως και σε αποφάσεις της αμερικανικής πλευράς που είναι δύσκολο να εξηγηθούν μεταξύ φίλων», δήλωσε ο Ζελένσκι κατά τη διάρκεια συνάντησης με αντιπροσωπεία του αμερικανικού Κογκρέσου.
Ο Ζελένσκι δήλωσε επίσης ότι ελπίζει πως μια ουκρανική αντιπροσωπεία θα συναντηθεί τις ερχόμενες ημέρες με τους απεσταλμένους του Αμερικανού προέδρου, Στιβ Γουίτκοφ και Τζάρεντ Κούσνερ, στη Νορβηγία.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο