Tο υπ. συμβούλιο του Λιβάνου ενέκρινε την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με την Κύπρο - «Πολύ θετική εξέλιξη» λέει η Λευκωσία - iefimerida.gr

Tο υπ. συμβούλιο του Λιβάνου ενέκρινε την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με την Κύπρο - «Πολύ θετική εξέλιξη» λέει η Λευκωσία

Tο υπ. συμβούλιο του Λιβάνου ενέκρινε την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με την Κύπρο
Tο υπ. συμβούλιο του Λιβάνου ενέκρινε την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με την Κύπρο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Υπουργικό Συμβούλιο του Λιβάνου, κατά τη συνεδρίασή του την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, υπό τον πρόεδρο της χώρας, Joseph Aoun, και με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού Nawaf Salam, ενέκρινε την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων μεταξύ Λιβάνου και Κύπρου, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στον επίσημο ιστότοπο της προεδρίας του Λιβάνου.

Όπως σημειώνεται, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στο τέλος της συνεδρίασης του σώματος σχετικά με τα επόμενα βήματα με την Κύπρο μετά τη συμφωνία για την οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων, δεδομένου ότι αυτά τα σύνορα επικαλύπτονται με εκείνα άλλων χωρών, ο Υπουργός Ενέργειας του Λιβάνου Joe Sadegh είπε ότι έλαβαν μια έκθεση που θα συζητήσει ο Υπουργός Πληροφοριών. «Αλλά το επόμενο βήμα θα είναι να διευθετηθεί η οριοθέτηση των θαλάσσιων συνόρων με τη Συρία, η οποία πρέπει να γίνει», πρόσθεσε.

Εξάλλου, για «πολύ θετική εξέλιξη» έκαναν λόγο στο ΚΥΠΕ πηγές του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας. Περισσότερες λεπτομέρειες, σημείωσαν, θα γίνουν γνωστές κατά την επίσκεψη του Υπουργού Ενέργειας του Λιβάνου στην Κύπρο στις 10 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ