Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι τα πάει «μάλλον καλά», αναφερόμενος στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας.
«Αντέχει», έκρινε ο αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος στον ουκρανό ομόλογό του στον Τύπο στον Λευκό Οίκο.
Την περασμένη εβδομάδα, στη σύνοδο της G7 στην Εβιάν, στη Γαλλία, ο αμερικανός πρόεδρος φάνηκε να κάνει απρόσμενη στροφή υπέρ του Κιέβου.
Ο ρεπουμπλικάνος, που εξακολουθεί να λέει πως έχει καλή σχέση με τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, είχε παρατεταμένη συζήτηση με τους προέδρους της Ουκρανίας Ζελένσκι και της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
Αυτός ο τελευταίος χαρακτήρισε «επιτυχία» τη G7, ειδικά για «την Ουκρανία», διατεινόμενος πως υπήρξε «πολύ θεμελιώδης αλλαγή προσέγγισης» του αμερικανού ομολόγου του Τραμπ.
- Oλες οι ειδήσεις
- Το ελληνικό FBI «ξήλωσε» κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο -Έκρυβαν ουσίες και χρήματα σε παπούτσια και βαλίτσες, δείτε βίντεο
- Κάθετος Διάδρομος: Νέες συμφωνίες για την ATLANTIC SEE LNG -Ισχυρότερος ο ρόλος της Ελλάδας στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
- «Το νησί μας από σήμερα είναι πιο φτωχό»: Τα συγκλονιστικά μηνύματα για τον θάνατο της 36χρονης γιατρού στη Μυτιλήνη
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο