Ο Τραμπ απέλυσε την Ζακαράια μετά από 5 ημέρες: «Ο ρόλος του εκπροσώπου Τύπου ίσως δεν της ταιριάζει» - iefimerida.gr

Ο Τραμπ απέλυσε την Ζακαράια μετά από 5 ημέρες: «Ο ρόλος του εκπροσώπου Τύπου ίσως δεν της ταιριάζει»

Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιτι Ζακαράια
Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιτι Ζακαράια / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να σταματήσει από εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου την Κέιτ Ζακαράια σε χρόνο-ρεκόρ.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε απόψε ότι συζήτησε με τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου, Κέιτ Ζακαράια, σχετικά με τον ρόλο της στην αμερικανική κυβέρνηση και αποφάσισε να την απομακρύνει από το πόστο πέντε ημέρες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος, η θέση της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου ενδέχεται να μην είναι η κατάλληλη για τη Ζακαράια, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιες αλλαγές θα μπορούσαν να υπάρξουν στον ρόλο της.

Ο Τραμπ ανέφερε πως είπε στη Ζακαράια πως θα έπρεπε να το ξανασκεφτεί αν ήταν κατάλληλη η θέση γι' αυτήν.

«Κέιτι, το χρειάζεσαι πραγματικά αυτό; Δεν νομίζω ότι το χρειάζεσαι» ισχυρίστηκε ότι της είπε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο στόχαστρο με το... καλημέρα

Από την πρώτη κιόλας παρουσία της στο briefing, η Ζακαράια δεν έκανε καθόλου θετική εντύπωση. Φανερά τρακαρισμένη, έκανε αρκετά λάθη, μπερδεύοντας ακόμη και τον σύζυγό της με τον Τραμπ.

Ακολούθησε το ζήτημα με το πτυχίο της και αν έχει άδεια άσκησης επαγγέλματος στη νομική, ενώ ήρθε και σε αντιπαράθεση με την... Κίνα για τις τουαλέτες.

Ποια είναι η Κέιτι Ζακαράια

Η Ζακαράια υπηρέτησε για σύντομο χρονικό διάστημα ως εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, προτού αποχωρήσει από τη θέση τον Μάρτιο. Είναι παντρεμένη με τον Τάιλερ Ζακαράια, διευθύνοντα σύμβουλο της Moriah Media στο Λος Άντζελες, με τον οποίο έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Συχνά, εμφανίζεται ως σχολιάστρια στα πλατό των δικτύων Fox News και Newsmax, τα οποία παρακολουθούν πολύ οι συντηρητικοί Αμερικανοί.

Το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως ανώτερη σύμβουλος επικοινωνίας στην Truth Social και στην Trump Media & Technology Group, σύμφωνα με το προφίλ της στο LinkedIn.

Στο παρελθόν εργάστηκε ως νομική σύμβουλος στη Fix California, μια συντηρητική οργάνωση που επιδιώκει να αντιμετωπίσει τον «ασφυκτικό κλοιό της Αριστεράς» στην πολιτεία της Καλιφόρνιας, όπως η ίδια έχει σχολιάσει.

Την οργάνωση ίδρυσε ο Ρίτσαρντ Γκρένελ, ο οποίος έχει διατελέσει ειδικός απεσταλμένος του Τραμπ στη Βενεζουέλα και σήμερα είναι προσωρινός πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του Κέντρου Κένεντι στην Ουάσιγκτον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ ΗΠΑ Λευκός Οίκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ