Ο αντιεμβολιαστής Κένεντι φτερνίστηκε και ο Τραμπ φοβήθηκε μήπως κολλήσει Covid -«Ένα Paxlovid!» είπε στον Μπουρλά - iefimerida.gr

Ο αντιεμβολιαστής Κένεντι φτερνίστηκε και ο Τραμπ φοβήθηκε μήπως κολλήσει Covid -«Ένα Paxlovid!» είπε στον Μπουρλά

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Ντόναλντ Τραμπ το φτέρνισμα του Ρ. Κένεντι τζ.
Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Ντόναλντ Τραμπ το φτέρνισμα του Ρ. Κένεντι Τζούνιορ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Ντόναλντ Τραμπ το φτέρνισμα του υπουργού Υγείας Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, γνωστού για τον σκεπτικισμό του απέναντι στις πολιτικές εμβολιασμού που εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Μάλιστα, το περιστατικό έγινε ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος παρουσίαζε πρωτοβουλίες της κυβέρνησής του για την υγεία και «παρών» στο Οβάλ Γραφείο ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Τραμπ ανακοίνωσε την Τρίτη την έναρξη λειτουργίας του TrumpRx, ενός ιστότοπου που θα επιτρέπει στους Αμερικανούς να αγοράζουν συνταγογραφούμενα φάρμακα απευθείας, χωρίς τη μεσολάβηση ασφαλιστικών εταιρειών, σε χαμηλές τιμές. Συνεργάτης του αμερικανικού δημοσίου στο πρόγραμμα θα είναι η Pfizer, εξ ου και η παρουσία του Μπουρλά, του οποίου τη βοήθεια ζήτησε ο Τραμπ μετά το φτέρνισμα.

Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωνε τη συμφωνία με τη Pfizer, ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, που στεκόταν ακριβώς πίσω από τον Τραμπ, φτερνίστηκε στον αγκώνα του.

«Γείτσες, Μπόμπι. Ελπίζω να μην κόλλησα Covid» είπε γελώντας, ενώ αμέσως γέλασαν και όλοι οι παρευρισκόμενοι. Αμέσως γύρισε στον Μπουρλά που στεκόταν πιο πίσω και του ζήτησε ένα χάπι: «Δεν έχεις Paxlovid; Έχει Paxlovid. Φέρε μου αμέσως ένα Paxlovid» είπε ο Τραμπ, αναφερόμενος στο σκεύασμα της Pfizer κατά του Covid-19 που χορηγείται σε άτομα υψηλού κινδύνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ