Ο Τραμπ διέταξε να ενταθούν οι επιχειρήσεις κατά των μεταναστών σε Λος Άντζελες, Σικάγο και Νέα Υόρκη - iefimerida.gr

Ο Τραμπ διέταξε να ενταθούν οι επιχειρήσεις κατά των μεταναστών σε Λος Άντζελες, Σικάγο και Νέα Υόρκη

Ο Ντόναλντ Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέταξε νέες επιχειρήσεις εναντίον παράτυπων μεταναστών σε μεγάλα αστικά κέντρα, οχυρά των Δημοκρατικών, ενόψει του «μεγαλύτερου προγράμματος μαζικών απελάσεων στην ιστορία».

«Πρέπει να επεκτείνουμε τις προσπάθειες για να σταματήσουμε και να απελάσουμε τους παράνομους αλλοδαπούς στις μεγαλύτερες αμερικανικές πόλεις, όπως το Λος Άντζελες, το Σικάγο και η Νέα Υόρκη, όπου ζουν εκατομμύρια» από αυτούς, ανέφερε ο Ρεπουμπλικάνος αρχηγός του κράτους μέσω Truth Social.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ ΗΠΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ