Αιματηρή κατάληξη είχε ο καβγάς ενός διαχειριστή κτιρίου στο Μαλτεπέ της Τουρκίας με το ζευγάρι των ιδιοκτητών που ζούσαν για χρόνια στη Γερμανία.
Όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης στην Τουρκία, όλα ξεκίνησαν καθώς το ζευγάρι των ιδιοκτητών του κτιρίου είχε ξεκινήσει διαδικασίες έξωσης των ενοίκων.
Ανάμεσά τους ο Μεχμέτ Τακσάγια, ο οποίος με βάση τη Sabah, ήταν για 20 χρόνια διαχειριστής του κτηρίου εισπράττοντας τα ενοίκια.
Το ζευγάρι των ιδιοκτητών του 7ώροφου κτιρίου, το μεσημέρι της Πέμπτης έφτασε στην περιοχή και σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, είχε καβγά με τον Τακσάγια. Η κατάσταση κλιμακώθηκε με τον Τακσάγια να ανοίγει πυρ και να σκοτώνει τον 61χρονο Οσμάν Ακιόλ και τη σύζυγό του, Νουρσέν.
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ο δικηγόρος του ζευγαριού που ήταν μαζί τους και μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.
Μετά τους πυροβολισμούς έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις με τον Τακσάγια να ταμπουρώνεται στο κτίριο και να ανοίγει πυρ εναντίον τους.
Οι αστυνομικοί μετά από ώρες κατάφεραν να συλλάβουν τον διαχειριστή του κτιρίου.