Η Τουρκία απαγορεύει την πτήση όλων των C-130 που διαθέτει ο στόλος της, ύστερα από το πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στη Γεωργία.
Οι εμπειρογνώμονες δεν έχουν συλλέξει αρκετά στοιχεία μέχρι στιγμής, κι ως εκ τούτου κρίνονται επισφαλείς όλες οι πτήσεις γι αυτό το λόγο η ηγεσία αποφάσισε να καθηλώσει στο έδαφος όλα τα C-130.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο αναφέρει ότι όλες οι προγραμματισμένες πτήσεις των 18 αεροσκαφών C-130 της Τουρκίας έχουν ανασταλεί εν αναμονή της ολοκλήρωσης των επιθεωρήσεων. Παράλληλα, οι Αρχές συνεχίζουν να αναλύουν το μαύρο κουτί του αεροσκάφους το οποίο έχει εντοπιστεί κι έχει σταλεί για εξέταση στην Άγκυρα.
Το C-130 είχε αναχωρήσει από το Αζερμπαϊτζάν με προορισμό την Τουρκία και συνετρίβη την περασμένη Τρίτη (11/11).
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο