Οι μέτοχοι της Tesla ενέκριναν το πακέτο αμοιβών ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Έλον Μασκ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ηλεκτρικών οχημάτων.
Η έγκριση των μετόχων τονίζει την υποστήριξη που απολαμβάνει ο Μασκ από τη βάση των μικρομετόχων της Tesla, πολλοί εξ αυτών είναι φανατικοί οπαδοί του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου, σύμφωνα με το Reuters. Η πρόταση πέρασε παρά το γεγονός ότι ορισμένοι μεγάλοι επενδυτές της εταιρείας είχαν εκφράσει τις αντιδράσεις τους.
Στη σκηνή της ετήσιας συνέλευσης των μετόχων στο Όστιν του Τέξας, ο Μασκ περιέγραψε τον εαυτό του ως «παθολογικά αισιόδοξο». «Αν δεν ήμουν αισιόδοξος όλο αυτό δεν θα υπήρχε. Το εργοστάσιο αυτό δεν θα υπήρχε», είπε ο Μασκ εν μέσω χειροκροτημάτων. «Αλλά στο τέλος φέρνω αποτελέσματα. Αυτό είναι το σημαντικό» κατέληξε.
Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ στο economistas.gr.