Συναντήθηκαν Ουκρανοί, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί σύμβουλοι επί θεμάτων ασφαλείας - iefimerida.gr

Συναντήθηκαν Ουκρανοί, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί σύμβουλοι επί θεμάτων ασφαλείας

Ο νέος επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Ουκρανίας
Ο νέος επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας της Ουκρανίας, Ρουστέμ Ουμέροφ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ουκρανοί, Ευρωπαίοι και Αμερικανοί σύμβουλοι συναντήθηκαν και συζήτησαν τον συντονισμό των θέσεων τους πάνω στις προτάσεις για διευθέτηση της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δήλωσε ο επικεφαλής της ουκρανικής διαπραγματευτικής ομάδας

«Συζήτησαν τον περαιτέρω συγχρονισμό των θέσεων, θέματα ασφάλειας και τα επόμενα βήματα στην επεξεργασία του ειρηνευτικού σχεδίου» έγραψε σε ανάρτηση του στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram ο επικεφαλής διαπραγματευτής του Κιέβου Ρουστέμ Ουμέροφ.

Την ίδια στιγμή συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, δήλωσε ο Ούμεροφ, για τις εγγυήσεις ασφαλείας για την Ουκρανία και για οικονομικά ζητήματα και την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας μετά τον πόλεμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ διαπραγματεύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ