Στη Σουηδία σήμερα ο Ζελένσκι, για την υπογραφή εξοπλιστικής συμφωνίας - iefimerida.gr

Στη Σουηδία σήμερα ο Ζελένσκι, για την υπογραφή εξοπλιστικής συμφωνίας

Βολοντίμιρ Ζελένσκι με ασφαλεια
Βολοντίμιρ Ζελένσκι / apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι αναμένεται να κάνει επίσημη επίσκεψη σήμερα στη Σουηδία, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Ουλφ Κρίστερσον.

Ο Ζελένσκι αναμένεται στην πόλη Λιντσέπιν όπου και πρόκειται να υπογραφεί διμερής συμφωνία για εξοπλιστικά ζητήματα, ανακοίνωσε σήμερα η σουηδική κυβέρνηση.

«Ο πρωθυπουργός Κρίστερσον και ο πρόεδρος Ζελένσκι θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για να παρουσιάσουν ειδήσεις σχετικά με σουηδικές εξαγωγές στον τομέα της άμυνας», εξήγησε η Στοκχόλμη, προσθέτοντας ότι οι ηγέτες των δυο χωρών «θα επισκεφθούν μια εταιρεία» στο πλαίσιο της συμφωνίας.

«Μετά τη συνάντησή τους, οι κκ. Κρίστερσον και Ζελένσκι θα πραγματοποιήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου για να κάνουν μια ανακοίνωση στον τομέα των αμυντικών εξαγωγών», δήλωσε η κυβέρνηση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ