«Πρέπει να νικήσουμε την άνοδο του αντισημιτισμού, για άλλη μια φορά» λέει ο Στάρμερ μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ - iefimerida.gr

«Πρέπει να νικήσουμε την άνοδο του αντισημιτισμού, για άλλη μια φορά» λέει ο Στάρμερ μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ

Αστυνομία στο Μάντσεστερ
Φωτογραφία: AP Photo/Ian Hodgson
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βρετανία πρέπει να νικήσει την άνοδο του αντισημιτισμού δήλωσε ο πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ, μετά την τρομοκρατική επίθεση σε συναγωγή στο Μάντσεστερ.

«Δεν είναι ένα καινούριο μίσος, είναι κάτι που οι Εβραίοι βίωναν ανέκαθεν. Πρέπει να είμαστε σαφείς, είναι ένα μίσος που αυξάνεται για άλλη μια φορά και η Βρετανία πρέπει να το νικήσει για άλλη μια φορά», τόνισε σε τηλεοπτικό μήνυμά του που μεταδόθηκε απόψε.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Νωρίτερα σήμερα, ανήμερα του Γιομ Κιπούρ, της ιερότερης ημέρας για την εβραϊκή κοινότητα, ένα άθλιο άτομο διέπραξε τρομοκρατική επίθεση εναντίον Εβραίων, επειδή είναι Εβραίοι, και επιτέθηκε στη Βρετανία λόγω των αξιών μας», πρόσθεσε.

Τρομοκρατική επίθεση σε συναγωγή στο Μάντσεστερ: Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σοβαρά σήμερα έξω από συναγωγή, στην οποία είχαν συγκεντρωθεί πολλοί πιστοί λόγω της γιορτής Γιομ Κιπούρ, στο Μάντσεστερ, κατά τη διάρκεια επίθεσης, της οποίας ο ύποπτος ως δράστης είναι νεκρός.

Η αστυνομία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε αυτή την «τρομοκρατική επίθεση» που διέπραξε ένας άνδρας με ένα όχημα και ένα μαχαίρι έξω από τη συναγωγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ