Συναγερμός στη Σαουδική Αραβία για πιθανές επιθέσεις σε κρίσιμες υποδομές, σύμφωνα με πληροφορίες των υπηρεσιών ασφαλείας.
Ένας Σαουδάραβας αξιωματούχος υποστήριξε ότι αναφορές των υπηρεσιών πληροφοριών της Σαουδικής Αραβίας, των ΗΠΑ και άλλων χωρών της περιοχής υποδηλώνουν ότι ιρακινές παραστρατιωτικές οργανώσεις, σε συντονισμό με τους Χούθι της Υεμένης, σχεδιάζουν επιθέσεις στο βασίλειο, υπό την καθοδήγηση των Φρουρών της Επανάστασης στου Ιράν.
Ο αξιωματούχος αυτός, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι θα μπουν στο στόχαστρο πολιτικές και οικονομικές υποδομές, συμπεριλαμβανομένων ενεργειακών εγκαταστάσεων, λιμανιών και αεροδρομίων. Το Ριάντ παρατήρησε μετακινήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πυραύλων, κάτι που δείχνει ότι επίκεινται συντονισμένες επιθέσεις στη χώρα, από τον βορρά και τον νότο.