Παγώνει επένδυση-μαμούθ μεγάλης εταιρείας -Στον «αέρα» ένα νέο εργοστάσιο αξίας 3 δισ. - iefimerida.gr

Παγώνει επένδυση-μαμούθ μεγάλης εταιρείας -Στον «αέρα» ένα νέο εργοστάσιο αξίας 3 δισ.

Εργοστάσιο
Μια πολύ μεγάλη επένδυση στην αυτοκινητοβιομηχανία πάγωσε λόγω των συνθηκών της αγοράς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ακόμη τεράστια επένδυση στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας φαίνεται να περνά σε φάση αβεβαιότητας, εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν στην αγορά αυτοκινήτων.

Το τελευταίο διάστημα, ολοένα και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες επανεξετάζουν τα σχέδια που είχαν παρουσιάσει τα προηγούμενα χρόνια για την ηλεκτροκίνηση, καθώς η επιβράδυνση της αγοράς, η αβεβαιότητα γύρω από τις επιδοτήσεις και ο αυξανόμενος ανταγωνισμός από την Κίνα δημιουργούν νέα δεδομένα στον κλάδο.

Διαβάστε περισσότερα στο www.carandmotor.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ