Η Ουκρανή νάνος που παρίστανε την ανήλικη αποκαλύπτει τι συνέβη -Την υιοθέτησαν Αμερικανοί, πίστευαν ότι είναι 6 ετών - iefimerida.gr

Η Ουκρανή νάνος που παρίστανε την ανήλικη αποκαλύπτει τι συνέβη -Την υιοθέτησαν Αμερικανοί, πίστευαν ότι είναι 6 ετών

Η Ναταλία που κατηγορείται πως προσποιήθηκε την ανήλικη, θέλει να πει τη δική της ιστορία
Η Ναταλία που κατηγορείται πως προσποιήθηκε την ανήλικη θέλει να πει τη δική της ιστορία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αντεπίθεση περνά η Ουκρανή νάνος Ναταλία Γκρέις, η οποία κατηγορήθηκε από τους θετούς γονείς της πως τους έκρυψε ότι ήταν ενήλικη μεταμφιεσμένη σε παιδί. «Τώρα ήρθε η ώρα να πω τη δική μου πλευρά της ιστορίας» αναφέρει.

Το ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων «The Curious Case of Natalia Grace» αφηγείται την απίστευτη αληθινή ιστορία γύρω από την υιοθεσία μιας ενήλικης από τον Μάικλ Μπάρνετ και την Κριστίν Μπάρνετ, οι οποίοι κατηγόρησαν τη θετή κόρη τους ότι προσποιήθηκε πως ήταν ένα 6χρονο ορφανό κορίτσι από την Ουκρανία, ενώ στην πραγματικότητα ήταν μια «κοινωνιοπαθής» ενήλικη μεταμφιεσμένη σε παιδί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ψέματα όσα είπαν ότι έχω κάνει» απάντησε η Ναταλία

Η Ναταλία όμως θέλησε να απαντήσει σε αυτούς τους ισχυρισμούς, μέσα από ένα νέο δίωρο ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Curios Case of Natalia Grace: Natalia Speaks». «Αυτή είναι η δική μου πλευρά της ιστορίας και θα πω τι συνέβη, γιατί δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πω τι συνέβη» λέει η Ουκρανή.

Εν όψει της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ αυτού, το ΕΤ μοιράστηκε κάποια αποσπάσματα από όσα έχει να πει η Ναταλία για το τι πραγματικά της συνέβη μετά την υιοθεσία της από τους Μπάρνετ και αντιμετωπίζει τους ισχυρισμούς που έκανε η οικογένεια εναντίον της ενώ ζούσε ακόμα μαζί τους.

«Όσα είπαν η Κριστίν και ο Μάικλ ότι έχω κάνει είναι ψέματα. Ποτέ δεν έχω κάνει τίποτα από αυτά που ισχυρίζονται ότι έχω κάνει» λέει η Ναταλία στο βίντεο, αναφερόμενη στις πολλές κατηγορίες που έχει διατυπώσει το ζευγάρι εναντίον της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η περίεργη ιστορία της υιοθεσίας της

Όλα ξεκίνησαν το 2010 όταν το ζευγάρι από την Ιντιάνα νόμιζε ότι είχε υιοθετήσει ένα 6χρονο ορφανό κορίτσι από την Ουκρανία. Χωρίς να συνειδητοποιήσουν ότι είχε μια μορφή νανισμού, οι Μπάρνετ άρχισαν να υποψιάζονται πως το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους δεν ήταν στην πραγματικότητα παιδί.

Μάλιστα, ο Μάικλ και η Κριστίν Μπάρνετ την κατηγόρησαν ότι προσπαθούσε να βλάψει αυτούς και τα παιδιά τους. Κατά τη διάρκεια των δύο ετών που η Ναταλία ζούσε μαζί τους, ισχυρίστηκαν πως προσπάθησε να δηλητηριάσει την Κριστίν και να σπρώξει τον Μάικλ σε έναν ηλεκτρικό φράκτη.

Τελικά, πιστεύοντας ότι ήταν στην πραγματικότητα ενήλικη, ζήτησαν από το δικαστήριο να αλλάξει τη νόμιμη ηλικία της από 6 σε 22. Και το 2023 η οικογένεια Μπάρνετ μετακόμισε στον Καναδά, αφήνοντας τη Ναταλία μόνη της σε ένα διαμέρισμα στο Λαφαγέτ της Ιντιάνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά εξιστορούνται στο τριμερές ντοκιμαντέρ, το οποίο περιλαμβάνει επίσης συνεντεύξεις με την οικογένεια που υιοθέτησε τη Ναταλία, συμπεριλαμβανομένου ενός από τους γιους του Μάικλ και της Κριστίν, του Τζέικομπ Μπάρνετ, καθώς και συγγενών, φίλων και γειτόνων. Η σειρά έκανε την πρώτη της πρεμιέρα τη Δευτέρα 29 Μαΐου και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 31 Μαΐου. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η σειρά Natalia Speaks.

Ο Μάικλ Μπάρνετ
Ο Μάικλ Μπάρνετ

«Θέλω να μάθω ποια είμαι»

Στη συνέχεια, η Γκρέις βρήκε νέους κηδεμόνες, στο πρόσωπο του Άντον και της Σίνθια Μανς, οι οποίοι την υιοθέτησαν το 2016 και πίστευαν ότι είναι έφηβη. Στο απόσπασμα που δημοσιεύει το ET, η Ναταλία λέει: «Μπορείτε να ρωτήσετε οποιονδήποτε στην οικογένειά μου τώρα. Μπορείτε να ρωτήσετε τον επίσκοπο Άντον και τη Σίνθια Μαρς - απλώς ρωτήστε τους: "Έχει κάνει ποτέ τίποτα;". Θα σας πουν ποια πραγματικά είμαι. Δεν πρόκειται να πουν ψέματα, ούτε κι εγώ».

«Είναι απογοητευτικό. Είναι πολύ απογοητευτικό να ακούω όλα όσα λέγονται από την Κριστίν και τον Μάικλ. Και επειδή ήδη δεν ξέρω ποια είμαι και θέλω να μάθω ποια είμαι και τι μου συνέβη, αλλά ακούω από την Κριστίν και τον Μάικλ όλα αυτά τα πράγματα που στην πραγματικότητα δεν συνέβησαν ποτέ. Είναι σοκαριστικό και απογοητευτικό. Επειδή αυτά δεν είναι καν αλήθεια. Και ο κόσμος πιστεύει αυτά που λένε οι Μπάρνετ χωρίς καν να ακούσουν τη δική μου πλευρά» προσθέτει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ναταλία καταλήγει προσθέτοντας: «Έχετε ακούσει από την Κριστίν και τον Μάικλ τι έχουν πει. Αλλά πρέπει να ακούσετε και τις δύο πλευρές για να μάθετε τι συνέβη».

Πώς αποφάσισαν οι Μπάρνετ να υιοθετήσουν ένα παιδί με ειδικές ανάγκες

Όλα ξεκίνησαν πριν από μια δεκαετία, όταν οι Μπάρνετ, οι οποίοι είχαν παντρευτεί και είχαν αποκτήσει τρεις γιους αφού αποφοίτησαν και οι δύο από το Πανεπιστήμιο Purdue της Ιντιάνα, αποφάσισαν ότι η οικογένειά τους ήταν οικονομικά και συναισθηματικά έτοιμη να υιοθετήσει ένα παιδί με ειδικές ανάγκες. Τουλάχιστον μία προσπάθεια υιοθεσίας στο εξωτερικό έπεσε στο κενό γι' αυτούς προτού ακούσουν για τη Ναταλία, η οποία γεννήθηκε με συγγενή σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία και η οποία ήταν έξι ετών, όπως τους είπαν.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, η Ναταλία είχε υιοθετηθεί προηγουμένως από μια οικογένεια στη Νέα Αγγλία, η οποία φαίνεται ότι προσπάθησε να τη χαρίσει. Η σειρά παίρνει συνεντεύξεις από δύο διαφορετικά ζευγάρια, επίσης νάνων, που ισχυρίζονται ότι τους είχαν προσεγγίσει και είχαν συζητήσει με την πρώην θετή της οικογένεια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπορώ να νιώσω το κακό όταν μπαίνω σε ένα δωμάτιο»

Το ένα αποθαρρύνθηκε από τις οικονομικές αξιώσεις και την ύποπτη συμπεριφορά της οικογένειας αυτής- το άλλο, ένα ζευγάρι με έδρα το Τέξας, πέταξε στην πραγματικότητα για να συναντήσει τη Ναταλία και τους φροντιστές της σε ένα σπίτι στη λίμνη του Νιου Χαμσάιρ, εξηγούν στο ντοκιμαντέρ.

Η οικογένεια Μπάρνετ με την Ναταλία
Η οικογένεια Μπάρνετ με τη Ναταλία

«Μπορώ να νιώσω το κακό όταν μπαίνω σε ένα δωμάτιο», λέει ο Ντουέιν Φάρις, ο οποίος ήλπιζε να υιοθετήσει τη Ναταλία μαζί με τη σύζυγό του Ρόμπιν. «Δεν μπορούσα να βάλω το χέρι μου στη φωτιά όμως για να πω εάν η κατάσταση ήταν κακή ή εάν δεν πήγαινε κάτι καλά με τη Ναταλία (...) και νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που εμπιστεύομαι απόλυτα αυτή τη διαίσθηση. Ακριβώς τότε ήταν που πήρα την απόφαση ότι αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί - όσο δύσκολο κι αν ήταν να πάρω αυτή την απόφαση», λέει στο ντοκιμαντέρ.

Κάπου εκεί εμφανίστηκαν οι Μπάρνετ, οι οποίοι το 2010 βρίσκονταν στο «απόγειο της ζωής τους», λέει ο Μάικλ στο ντοκιμαντέρ, υπερηφανευόμενος για «τις 13 τηλεοράσεις της οικογένειας, τους 14 καναπέδες και τα εκατοντάδες δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό», όπως λέει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο μεγαλύτερος από τους τρεις γιους τους, ο Τζέικομπ, ήταν ένα ακαδημαϊκό θαύμα που διαγνώστηκε με Σύνδρομο Asperger - η σύζυγος του Μάικλ, Κριστίν, θα δημοσίευε ένα βιβλίο για την ανατροφή του το 2013. Μέχρι τότε, ωστόσο, το ειδυλλιακό σκηνικό της οικογένειας είχε διαλυθεί.

Η υιοθεσία από τους Μπάρνετ -Όταν κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά

Τα πράγματα πήραν γρήγορα την κάτω βόλτα αφότου οι Μπάρνετ παρέλαβαν τη Ναταλία από το κέντρο υιοθεσίας στη Φλόριντα.

«Οι διασκεδαστικές στιγμές που μπορώ να θυμηθώ με τη Ναταλία είναι λίγο πολύ από εκείνη την πρώτη εβδομάδα που ήμασταν στη Φλόριντα», λέει ο Τζέικομπ Μπάρνετ, ενήλικας πλέον, στο ντοκιμαντέρ, μιλώντας από το δωμάτιό του στο υπόγειο του πατέρα του στην Ιντιάνα. «Πήγαμε με τη Ναταλία στην Disney World. Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι που την είχαμε στην οικογένεια. Η Ναταλία φαινόταν χαρούμενη που έγινε μέλος της οικογένειάς μας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όταν η Κριστίν προσπάθησε να κάνει μπάνιο τη νέα τους κόρη, ωστόσο, σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε ηβικές τρίχες - δεν άργησε να ανακαλύψει η θετή μητέρα ότι η Ναταλία έκρυβε την περίοδό της, όπως ισχυρίστηκε η Κριστίν.

Η συνάντηση με μια άλλη ανήλικη νάνο

Κατά απίστευτο τρόπο, οι Μπάρνετ ανακάλυψαν ότι ένα άλλο κορίτσι με την ίδια σπάνια μορφή νανισμού ζούσε επίσης στην Ιντιάνα και οι γονείς κανόνισαν να συναντηθούν τα δύο παιδιά, να γίνουν φίλοι και να αλληλοϋποστηρίζονται. Ο Μάικλ Μπάρνετ ισχυρίζεται ότι έμεινε αμέσως έκπληκτος από το πόσο μεγαλύτερη φαινόταν η Ναταλία σε σχέση με το άλλο κορίτσι - επιμένοντας ότι και η υιοθετημένη κόρη του το αναγνώρισε και γρήγορα προσπάθησε να κάνει τον εαυτό της να φαίνεται νεότερος.

Η Έλβα Ρέγιερ, η μητέρα της άλλης κοπέλας με νανισμό, στηρίζει τον απολογισμό στο ντοκιμαντέρ - είχε απογοητευτεί από τη συνάντηση και δεν κανόνισε ποτέ να ξαναβρεθούν με τους Μπάρνετ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήλπιζε, λέει, ότι η κόρη της θα μπορούσε να δημιουργήσει μια «φιλία ... όπου θα μπορούσαν να μεγαλώσουν ... [και] να μην αισθάνεται ότι είναι η μόνη στον κόσμο». Αντ' αυτού, σκέφτηκε αμέσως: «Η Ναταλία φαίνεται σωματικά πολύ ανεπτυγμένη ... η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι το πρόσωπό σου δεν μοιάζει με μικρό παιδί. Δεν μπορώ πραγματικά να πω ενήλικας, αλλά τουλάχιστον έφηβος. Ήταν πολύ ομιλητική, μιλούσε, σαν να μπορεί να κάνει μια συζήτηση πολύ καλά ... πολύ έξυπνο παιδί για εξάχρονο».

Σήμερα είναι 14 ετών και κοιτάζοντας φωτογραφίες της Ναταλία εκείνη την εποχή, η κόρη της, Τερέζ, λέει στο ντοκιμαντέρ: «Σίγουρα, δεν νομίζω ότι μοιάζει στην ίδια ηλικία με εμένα. Είχα σίγουρα αυτό το παιδικό βλέμμα στο πρόσωπό μου».
Η Therese προσθέτει: «Νομίζω ότι σίγουρα μοιάζει να είναι τουλάχιστον 18, 20 ετών».

Οι απειλές της Ναταλία στην οικογένεια Μπάρνετ

Το ερώτημα της ηλικίας της Ναταλία, ωστόσο, ωχριά μπροστά σε όλα τα άλλα που ισχυρίζονται οι Μπάρνετ ότι συνέβαιναν μέσα στο σπίτι τους. Σύμφωνα με τους ίδιους, η Ναταλία τούς απειλούσε με μαχαίρια -αφόδευε, ουρούσε και τρομοκρατούσε τον μικρότερο γιο τους- και έκανε απόπειρες κατά της ζωής τους, όπως φέρεται να προσπάθησε να δηλητηριάσει τον καφέ της Κριστίν και να σύρει τον Μάικλ σε έναν ηλεκτρικό φράχτη. Οι Μπάρνετ λένε ότι οι επαγγελματίες τούς είπαν ότι η Ναταλία ήταν ψυχοπαθής και ότι η οικογένειά τους βρισκόταν σε κίνδυνο.

Η Κριστίν Μπάρνετ με την Ναταλία
Η Κριστίν Μπάρνετ με τη Ναταλία
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το περιστατικό με τον φράχτη σε ένα γαλακτοπωλείο -που υποβαθμίζεται από μάρτυρες στο ντοκιμαντέρ- προκάλεσε κλήση στο 100 και η Ναταλία κατέληξε προσωρινά σε ψυχιατρική κλινική. Οι εργαζόμενοι μιλούν ανεπίσημα στο ντοκιμαντέρ, περιγράφοντάς την ως «ώριμη» που ενεργεί και μιλάει με σεξουαλικά επιθετικό τρόπο. Ο Μάικλ ισχυρίζεται ότι η θετή του κόρη στάλθηκε στο σπίτι επειδή έκανε προτάσεις σε άνδρες ασθενείς, αλλά το νοσοκομείο -όπως είναι αναμενόμενο, δεδομένου του απορρήτου των ασθενών- αρνήθηκε να σχολιάσει για τη σειρά.

Ερωτήματα για τη συμπεριφορά των Μπάρνετ στη Ναταλία

Ο τρόπος με τον οποίο φερόταν οι Μπάρνετ στη Ναταλία, ωστόσο, εγείρει επίσης ερωτήματα. Ο Μάικλ περιγράφει πώς η Κριστίν ανάγκαζε την υιοθετημένη κόρη της να στέκεται στον τοίχο για ώρες, λερώνοντας τον εαυτό της - έβαζαν επίσης τη Ναταλία να κοιμάται έξω στη βεράντα ως τιμωρία, με αποτέλεσμα ένας γείτονας να καλέσει τις κοινωνικές υπηρεσίες.

Το 2012 ένας δικαστής από την Ιντιάνα συμφώνησε να αλλάξει την ημερομηνία γέννησής της από το 2003 στο 1989, αυξάνοντας την ηλικία της στα 22, προφανώς με βάση στοιχεία, μεταξύ των οποίων και το γεγονός ότι δεν είχε μεγαλώσει για δύο χρόνια. Ως νόμιμη ενήλικη, η Ναταλία δεν είχε πλέον δικαίωμα στην οικονομική υποστήριξη των Μπάρνετ.

Η νέα ζωή της Ναταλία σε διαμέρισμα -Κι εκεί προκαλούσε προβλήματα

Της έδωσαν ομοσπονδιακά επιδόματα και της νοίκιασαν ένα διαμέρισμα στο κοντινό Γουεστφίλντ, ενώ η Κριστίν άφηνε τα ψώνια στο πεζοδρόμιο παρακολουθώντας από το αυτοκίνητο μια γειτόνισσα που βοηθούσε τη Ναταλία να τα φέρνει στο σπίτι, λέει στη σειρά αυτή η φιλική γειτόνισσα, η Σου Μακ Κάλουμ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν πέρασε πολύς καιρός, ωστόσο, προτού ακόμη και αυτή η γειτόνισσα -μαζί με την ευρύτερη κοινότητα- αρχίσει να έχει ανησυχίες για τη συμπεριφορά της Ναταλία. Η νέα ένοικος παρενοχλούσε συνεχώς τους γείτονες, τριγυρνούσε και έκανε τη ζωή γενικά δυσάρεστη - το συγκρότημα διαμερισμάτων έλαβε παράπονα, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, και η Ναταλία ανέφερε ακόμη και περιστασιακά ότι είχε προσπαθήσει να σκοτώσει την οικογένειά της, ισχυρίζονται οι ερωτηθέντες.

Η Ναταλία κάλεσε ακόμη και το 100 για τον εαυτό της, ισχυριζόμενη ότι παρακολουθούσε έναν γείτονα και φοβόταν για το τι θα μπορούσε να κάνει - το ντοκιμαντέρ αναπαράγει δραματικά την κλήση.

Τελικά, οι Μπάρνετ απομάκρυναν τη Ναταλία από το διαμέρισμα, βρίσκοντάς της ένα νέο σπίτι στο Λαφαγέτ, μια λιγότερο ευχάριστη πόλη, περίπου μία ώρα μακριά.
Οι Μπάρνετ μετακόμισαν στον Καναδά, όπου ο Τζέικομπ ακολουθούσε ανώτερες σπουδές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ η Ναταλία είχε νομικά κριθεί ενήλικη, πράγμα που σημαίνει ότι οι θετοί γονείς της δεν μπορούσαν πλέον να κατηγορηθούν για παραμέληση παιδιού, οι εισαγγελείς στην κομητεία Tippecanoe που είχαν λάβει γνώση της κατάστασης της Ναταλία μπορούσαν να κατηγορήσουν την Κριστίν και τον Μάικλ για παραμέληση εξαρτώμενου προσώπου με βάση τον νανισμό της. Έτσι και έγινε.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, οι Μπάρνετ κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου το 2013 και ο Μάικλ κατηγορεί στο ντοκιμαντέρ την Κριστίν για, βασικά, τα πάντα. Λέει ότι ήταν καταχρηστική, ότι μοιράζεται αλληλεπιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που υποδηλώνουν την εξαπάτησή της και ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιούσε το σεξ ως μέσο χειραγώγησης.

Μιμείται επίσης με έντονο τρόπο τους ξυλοδαρμούς που επιμένει ότι η Κριστίν του έκανε - ο γιος τους Τζέικομπ πιάνεται ανυποψίαστος σε ένα μικρόφωνο να υπαινίσσεται επίσης κακοποίηση και συγκάλυψη. Η Κριστίν, από την πλευρά της, αρνείται να μιλήσει στο ντοκιμαντέρ.

Οι δικαστικές μάχες των Μπάρνετ

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη δικαστική μάχη του Μάικλ, καθώς δικάστηκε για τις κατηγορίες της παραμέλησης τον Οκτώβριο - η ίδια η Ναταλία κατέθεσε, περιγράφοντας λεπτομερώς πώς μια οικογένεια από το Λαφαγέτ την είχε πάρει στο σπίτι της και της είχε διδάξει δεξιότητες ζωής που δεν είχε μάθει ποτέ από τους Μπάρνετ, όπως το πώς να διαβάζει, να γράφει και να πλένει τα μαλλιά της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο θετός πατέρας της κρίθηκε αθώος για τρεις κατηγορίες παραμέλησης και συνωμοσίας για τη διάπραξη παραμέλησης εξαρτώμενου προσώπου. Οι κατηγορίες κατά της Κριστίν αποσύρθηκαν τον Μάρτιο - αλλά οι Αρχές του Tippecanoe έχουν έκτοτε δώσει στη δημοσιότητα σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία, όπως το πιστοποιητικό γέννησης της Ναταλία, ιατρικά αρχεία και έγγραφα υιοθεσίας.

«Η πολιτειακή αστυνομία της Ιντιάνα έστειλε δύο ντετέκτιβ και εμείς στείλαμε έναν από τους αναπληρωτές εισαγγελείς μας στην Ουκρανία το 2019», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Tippecanoe, Patrick Harrington, στο News 18. «Αυτό είναι πριν από τον πόλεμο εκεί. Κατάφεραν πράγματι να βρουν και να συναντήσουν τη βιολογική μητέρα της Ναταλία. Της ελήφθησαν δείγματα DNA, τα οποία μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό εργαστήριο και έδειξαν ότι ήταν η φυσική μητέρα της Ναταλία», δήλωσε ο Harrington.

«Ο σκοπός αυτού δεν είναι να αναφερθούμε τόσο πολύ στο τι συνέβη και τι δεν συνέβη στο δικαστήριο. Ο σκοπός αυτού είναι να πούμε ότι αυτά έχουμε από την αρχή της έρευνας μέχρι τέλους. Ούτε ένα άτομο, ούτε ένας γιατρός, ούτε ένας οδοντίατρος, ούτε ένας κυβερνητικός αξιωματούχος δεν διαψεύδει καθόλου την ημερομηνία γέννησής της», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ