Ο Τραμπ «όπλισε» κατά Μπάιντεν: «Είναι ανίκανος, κάντε την προσευχή σας» - iefimerida.gr

Ο Τραμπ «όπλισε» κατά Μπάιντεν: «Είναι ανίκανος, κάντε την προσευχή σας»

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ / Φωτογραφία: AP Photo / Andrew Harnik
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση εναντίον του Τζο Μπάιντεν εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μέσω της περίφημης σελίδας του Truth Social, επιτέθηκε στον νυν Αμερικανό πρόεδρο χαρακτηρίζοντάς τον «ανίκανο» και κάλεσε τους υποστηρικτές του να… προσευχηθούν για το μέλλον της χώρας.

«Να λοιπόν! Όπως είχα προβλέψει, τώρα παίζουμε με το «ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ». Η λέξη «Π» χρησιμοποιείται τώρα, από μπροστά και στο κέντρο. Αυτή η κατάσταση προκλήθηκε από εμάς - αυτό συμβαίνει όταν έχετε ανίκανους ανθρώπους να διευθύνουν την κυβέρνησή σας. Το μόνο που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι, ΠΡΟΣΕΥΧΗ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλντ Τραμπ Τζο Μπάιντεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ