Ο Τραμπ επικοινώνησε με Μακρόν -Τον ενημέρωσε για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν - iefimerida.gr

Ο Τραμπ επικοινώνησε με Μακρόν -Τον ενημέρωσε για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο Ιράν

Ντόναλντ Τραμπ και Εμανουέλ Μακρόν
Ντόναλντ Τραμπ και Εμανουέλ Μακρόν / Φωτογραφία: AP Photo/Francois Mori
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επικοινώνησε χθες βράδυ με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.

Τι συζήτησαν Τραμπ-Μακρον

Ο Τραμπ επικοινώνησε για να τον ενημερώσει σχετικά με τις εξελισσόμενες στρατιωτικές επιχειρήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών στο Ιράν, ανέφεραν πήγες προσκείμενες στην προεδρία της Γαλλικής Δημοκρατίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γάλλος πρόεδρος επέστησε την προσοχή του αμερικανού προέδρου στις εξελίξεις στον Λίβανο στις οποίες η Γαλλία αποδίδει ιδιαίτερη σημασία.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο πρόεδρος Μακρόν επικοινώνησε με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον κάλεσε να μην προχωρήσει σε χερσαίες επιχειρήσεις στον Λίβανο και να σεβαστεί την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Ο Μακρόν δήλωσε ότι η Γαλλία θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει τις προσπάθειες των ενόπλων δυνάμεων του Λιβάνου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους και να βάλουν τέλος στην απειλή της Χεζμπολάχ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιράν Ντόναλντ Τραμπ Εμανουέλ Μακρόν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ