Ο Μακρόν θα υποδεχθεί τον Ζελένσκι τη Δευτέρα στο Παρίσι - iefimerida.gr

Ο Μακρόν θα υποδεχθεί τον Ζελένσκι τη Δευτέρα στο Παρίσι

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν θα υποδεχθεί τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου στο Παρίσι, τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, όπως ανακοίνωσε το Ελιζέ.

Ο ίδιος ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε επίσης, πως μία ουκρανική διαπραγματευτική ομάδα αναχώρησε για τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να συζητήσει ένα αμερικανικό σχέδιο που έχει στόχο να βάλει τέλος στη σύγκρουση με τη Ρωσία.

«Οι δύο ηγέτες θα ανταλλάξουν απόψεις για την κατάσταση και για τους όρους μιας δίκαιης και διαρκούς ειρήνης, σε συνέχεια των συζητήσεων στη Γενεύη και του αμερικανικού σχεδίου και στενής διαβούλευσης με τους Ευρωπαίους εταίρους μας. Θα συζητήσουν επίσης την εργασία που έχει γίνει σχετικά με τις εγγυήσεις ασφαλείας στο πλαίσιο του συνασπισμού των προθύμων», ανέφερε η γαλλική προεδρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ