Έφεση θα ασκήσει ο Diddy κατά της απόφασης φυλάκισής του για 50 μήνες.
Ο δημοφιλής μουσικός παραγωγός, κρίθηκε ένοχος για μεταφορά προσώπων για πορνεία και είχε αθωωθεί για τις κατηγορίες περί σωματεμπορίας και σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.
O δικηγόρος του Diddy, Μαρκ Ανιφίλο, στράφηκε κατά του δικαστή Αρούν Σουμπραμανιάν, που εξέδωσε την απόφαση, υποστηρίζοντας πως αμφισβήτησε την απόφαση των ενόρκων.
«Ο δικαστής ενήργησε σαν να ήταν ο 13ος ένορκος. Eνας ένορκος που δεν επιλέξαμε εμείς. Αμφισβήτησε την απόφαση των ενόρκων» είπε.
Η υπεράσπιση του καλλιτέχνη θεωρεί πως με βάση το κατηγορητήριο, η ποινή δεν θα έπρεπε να ξεπερνάει τους 14 μήνες.
«Δεν υπήρξε σωματεμπορία, δεν υπήρξε εκβιασμός. Όλα ήταν συναινετικά, όλα έγιναν μεταξύ ενηλίκων. Γι’ αυτό και καταδικάστηκε μόνο για το αδίκημα της πορνείας. Πιστεύω ότι ο δικαστής Σουμπραμανιάν είναι εξαιρετικά δίκαιος και εργάστηκε σκληρά για να μας εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο δίκαιη δίκη. Καμία δίκη δεν είναι τέλεια, αλλά ο δικαστής έκανε εξαιρετική δουλειά, ήταν προσεκτικός, έδωσε χρόνο και προσοχή και στις δύο πλευρές. Δεν έχω τίποτα αρνητικό να πω - είναι σπουδαίος άνθρωπος και, αν και καμία δίκη δεν είναι τέλεια, αυτή πλησίασε πολύ» σχολίασε.