Ουάσιγκτον: Νεκρές εντοπίστηκαν τρεις αδελφές που είχαν εξαφανιστεί -Ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα - iefimerida.gr

Ουάσιγκτον: Νεκρές εντοπίστηκαν τρεις αδελφές που είχαν εξαφανιστεί -Ανθρωποκυνηγητό για τον πατέρα

Νεκρές εντοπίστηκαν τρεις αδελφές που είχαν εξαφανιστεί στην Ουάσιγκτον
Νεκρές εντοπίστηκαν τρεις αδελφές που είχαν εξαφανιστεί στην Ουάσιγκτον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πραγματική τραγωδία σημειώθηκε στην Ουάσιγκτον και έχει προκαλέσει παγκόσμιο σοκ, καθώς τρεις αδελφές βρέθηκαν νεκρές μετά την εξαφάνισή τους, καθώς επισκέπτονταν τον άστεγο πατέρα τους.

Οι τρεις νεαρές αδελφές που εξαφανίστηκαν ενώ επισκέπτονταν τον διαταραγμένο και άστεγο πατέρα τους βρέθηκαν νεκρές, επιβεβαίωσε η αστυνομία την Τρίτη, ενώ αναζητείται ο πατέρας τους για την απαγωγή και τη δολοφονία τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πτώματα των αδελφών Decker -Paityn, 9 ετών, Evelyn, 8 ετών και Olivia, 5 ετών- βρέθηκαν αργά τη Δευτέρα κοντά στο φορτηγό του πατέρα τους, πλησίον ενός κάμπινγκ στην κομητεία Σέλαν, ύστερα από εξονυχιστικές έρευνες της αστυνομίας, μετέδωσε το τοπικό KIRO 7.

Νεκρές βρέθηκαν οι τρεις αδελφές που είχαν εξαφανιστεί

Σύμφωνα με μια προκαταρκτική εξέταση, τα τρία κοριτσάκια φέρονται να πέθαναν πιθανότατα από ασφυξία.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον 32χρονο πατέρα τους, Travis Decker, ο οποίος είχε παραλάβει τα ανήλικα κορίτσια από το σπίτι της μητέρας τους για προγραμματισμένη επίσκεψη την Παρασκευή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε μαζί τους, με ένα λευκό αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Decker περιγράφεται ως βετεράνος του στρατού με εκτεταμένη εκπαίδευση, σημειώνει η New York Post, ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του με τρεις κατηγορίες για απαγωγή και ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία στο Fox13.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Decker, ο οποίος είναι άστεγος και διαζευγμένος με τη μητέρα των παιδιών του, ήταν γνωστό ότι έμενε σε κάμπινγκ και ξενοδοχεία της περιοχής μαζί με τον σκύλο του. Αφού παρέλαβε τα κορίτσια την Παρασκευή, ο Decker και το όχημά του εθεάθησαν αργότερα το Σαββατοκύριακο κοντά σε δασική περιοχή, οδηγώντας τις έρευνες εκεί. Τα πτώματα βρέθηκαν σε περιοχή για κάμπινγκ.

Ανθρωποκυνηγητό στην Ουάσιγκτον για τον πατέρα

Η μητέρα των κοριτσιών, Whitney Decker, είχε απευθύνει μια σπαρακτική έκκληση για την ασφαλή επιστροφή τους τη Δευτέρα, λίγες ώρες πριν βρεθούν τα πτώματα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Θέλω απλώς τα κορίτσια να επιστρέψουν στο σπίτι τους σώα και αβλαβή - αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα», ανέφερε στην ηλεκτρονική δήλωση που έστειλε στο NCWLIFE.

«Ανησυχώ για την ασφάλεια και την ευημερία των κοριτσιών μου και του πατέρα τους. Πρόκειται για μια αδιανόητη κατάσταση. Παρακαλώ όλους να τις προσέχουν», ανέφερε στην ηλεκτρονική δήλωση που έστειλε στο NCWLIFE.

Είπε ότι δεν είχε ποτέ πριν προβλήματα όταν ο πρώην της είχε τα παιδιά και δεν πίστευε ότι οι μάχες του με την ψυχική υγεία θα τον έκαναν «επικίνδυνο».

«Ο Travis έχει πραγματικά δώσει μάχη από τότε που έφυγε από τον στρατό και η ψυχική του υγεία μπορεί να είναι σε δύσκολη κατάσταση μερικές φορές», δήλωσε η μητέρα στο Kiro7 πριν οι κόρες της βρεθούν νεκρές. «Νομίζω ότι είναι παρορμητικός και αγαπάει πολύ τα παιδιά του».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αρχές εξέδωσαν μια περιγραφή του Decker και ζήτησαν από την κοινότητα να βοηθήσει στον εντοπισμό του.

Αν και είναι άγνωστο αν ο Decker οπλοφορεί αυτή τη στιγμή, μπορεί να αποτελεί σημαντική απειλή αν τον πλησιάσουν, πρόσθεσαν οι αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ