Άδοξο τέλος είχε ένας αγώνας ποδηλασίας στη Βενεζουέλα, όταν αστυνομικός με μοτοσικλέτα διέσχισε διαγώνια τον δρόμο ενώ οι ποδηλάτες πλησίαζαν τη γραμμή τερματισμού, με συνέπεια να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον.
Βίντεο κατέγραψε τις σοκαριστικές σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο τρίτο ετάπ του αγώνα ποδηλασίας της Βουέλτα, στη Βενεζουέλα, την Τετάρτη, με ποδηλάτες να τινάζονται στον αέρα.
Οι ποδηλάτες είχαν αναπτύξει ταχύτητα περίπου 140 χλμ./ώρα, όταν ένας αστυνομικός με μοτοσικλέτα, που τους συνόδευε, τους έκοψε το δρόμο λίγο πριν από τη γραμμή του τερματισμού, πέφτοντας πάνω σε αρκετούς αθλητές.
Στις εικόνες διακρίνεται ένα ποδήλατο να τινάζεται στον αέρα, ενώ πανικόβλητοι θεατές ουρλιάζουν και κάνουν βουτιά στο έδαφος για να προστατευτούν.
Στη συνέχεια, ο αστυνομικός φαίνεται να πέφτει πάνω στα προστατευτικά φράγματα στην άκρη του δρόμου.
Κάποιοι από τους αθλητές κατάφεραν να αποφύγουν το χάος και ολοκλήρωσαν τον αγώνα ποδηλασίας, όμως άλλοι δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί και κατέληξαν στην άσφαλτο μαζί με ορισμένους θεατές.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, τραυματίστηκαν τρεις ποδηλάτες, ο αστυνομικός που οδηγούσε τη μοτοσικλέτα και ένας κριτής του αγώνα ποδηλασίας, που τον συνόδευε. Όλοι τους διακομίστηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.