Μινεσότα: Νεκροί σε φωτιά 37χρονη δημοσιογράφος και τα τρία της παιδιά -Οι φωτό της οικογένειας μία ημέρα πριν την τραγωδία - iefimerida.gr

Μινεσότα: Νεκροί σε φωτιά 37χρονη δημοσιογράφος και τα τρία της παιδιά -Οι φωτό της οικογένειας μία ημέρα πριν την τραγωδία

Μινεσότα
Η Τζέσι Πιρς με τα τρία της παιδιά
EΠΙΜΕΛΕΙΑ:
ΕΛΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

Αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε στη Μινεσότα με τη δημοσιογράφο του NHL Τζέσι Πιρς και τα τρία παιδιά της να χάνουν τις ζωές τους σε πυρκαγιά στο σπίτι τους.

Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, 21 Μαρτίου, όταν πυροσβέστες κλήθηκαν για φωτιά σε μονοκατοικία στην περιοχή White Bear Lake, καθώς γείτονες ανέφερεαν ότι είδαν φλόγες να βγαίνουν από τη στέγη και εκτίμησαν ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα. Όταν τα συνεργεία έφτασαν, η φωτιά είχε ήδη επεκταθεί σε όλο το κτίριο. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης, εντόπισαν μέσα στο σπίτι τις σορούς ενός ενήλικα, τρία παιδιά και ένα σκύλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αρχηγός της Πυροσβεστικής εξέφρασε τη βαθιά θλίψη της κοινότητας. Λίγο αργότερα, το NHL επιβεβαίωσε ότι η Πιρς, η οποία εργαζόταν για το NHL.com τα τελευταία δέκα χρόνια και ήταν συμπαρουσιάστρια podcast, ήταν ανάμεσα στα θύματα μαζί με τα παιδιά της, Χάντσον, Κέιντεν και Έιβερι. Σε ανακοίνωσή της, η λίγκα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της, τονίζοντας ότι επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα σημαντικό μέλος της.

Μινεσότα: Οι φωτογραφίες της οικογένειας μία μέρα πριν την τραγωδία

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλούν και οι τελευταίες στιγμές της οικογένειας, καθώς μία ημέρα πριν την τραγωδία, η Πιρς είχε μοιραστεί φωτογραφίες από έξοδό τους σε αγαπημένο παγωτατζίδικο το οποίο γιόρταζε τα 53 χρόνια λειτουργίας του.

Στις φωτογραφίες, τα παιδιά της εμφανίζονταν χαρούμενα να απολαμβάνουν τα παγωτά τους και σάντουιτς. Τα ρούχα τους ήταν λερωμένα σημάδι ότι είχαν περάσει μία ξέγνοιαστη και διασκεδαστική μέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Μινεσότα
Τα τρία παιδιά της δημοσιογράφου
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ