Bρετανία: Δίχρονη βρέθηκε νεκρή σε λίμνη -Τη σκότωσε η μητέρα της ευρισκόμενη σε κατάσταση «μειωμένης ευθύνης» - iefimerida.gr

Bρετανία: Δίχρονη βρέθηκε νεκρή σε λίμνη -Τη σκότωσε η μητέρα της ευρισκόμενη σε κατάσταση «μειωμένης ευθύνης»

Άναμπελ
Η μικρή Άναμπελ που η μητέρα της ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μητέρα παραδέχτηκε ότι σκότωσε την δύο ετών κόρη της η οποία βρέθηκε νεκρή σε μία λίμνη, σε κατάσταση «μειωμένης ευθύνης».

Η Άλις Μάκι, 42 ετών, από το Όουκχανγκερ του Χαμσάιρ, δήλωσε ένοχη για την ανθρωποκτονία εξ αμελείας της μικρής Άναμπελ Μάκι, η οποία πέθανε σε μια λίμνη στο Κίνγκσλεϊ του Χαμσάιρ .

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νήπιο δηλώθηκε ως αγνοούμενο από το σπίτι του στην οδό Forge, στο γειτονικό χωριό Bordon, στις 10 Σεπτεμβρίου 2023. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ξεκίνησαν οι έρευνες και βρέθηκε λίγο αργότερα στη λίμνη του χωριού. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, αλλά πέθανε το επόμενο απόγευμα.

Η Mackey αρνήθηκε την κατηγορία για φόνο, αλλά παραδέχτηκε την ανθρωποκτονία εξ αμελείας λόγω μειωμένης ευθύνης, κάτι που έγινε αποδεκτό από την εισαγγελία μετά την εξέταση ψυχιατρικών εκθέσεων σχετικά με την ψυχική της κατάσταση εκείνη την εποχή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι την επιβολή της ποινής της στις 6 Οκτωβρίου από το Δικαστήριο του Στέμματος του Γουίντσεστερ.

Η λίμνη όπου βρέθηκε η Annabel έχει βάθος λίγο μεγαλύτερο από 30 εκατοστά.

 H Άλις Μακέι και η μικρή Άναμπελ στην αγκαλιά του πατέρα της Πήτερ. Φωτογραφία: Daily Mail

H Άλις Μακέι και η μικρή Άναμπελ στην αγκαλιά του πατέρα της Πήτερ. Φωτογραφία: Daily Mail

Ο απομονωμένος δρόμος στον οποίο ζούσε η οικογένεια Μάκεϊ συνδέεται με τη λίμνη μέσω ενός μονοπατιού.

Τη στιγμή του θανάτου της, οι γείτονες της Άναμπελ απέτισαν φόρο τιμής στο νήπιο και δήλωσαν ότι ήταν σοκαρισμένοι με τον θάνατό της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ντόπιοι είπαν ότι άκουσαν έναν ενήλικα να φωνάζει «βοηθήστε με, βοηθήστε με» στη λίμνη και στη συνέχεια είδαν το θύμα να μεταφέρεται σε ασθενοφόρο σκεπασμένο με κουβέρτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νήπιο σκότωσε μητέρα Λίμνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ