Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ, ακύρωσε σήμερα, εξαιτίας ενός «επίμονου βήχα», το ταξίδι της στην Πενσιλβάνια, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να παραστεί σε μια προεκλογική συγκέντρωση.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Η κυρία Τραμπ συνεχίζει να νιώθει καλύτερα κάθε ημέρα, αφού ανέρρωσε από την Covid-19, όμως με έναν επίμονο βήχα και λόγω υπερβολικής προφύλαξης δεν θα ταξιδέψει σήμερα», δήλωσε η Στέφανι Γκρίσαμ, σε ένα σύντομο δελτίο Τύπου.
Έχοντας διαγνωστεί θετική στη νόσο Covid-19 την ίδια στιγμή με τον σύζυγό της, την 1η Οκτωβρίου, η Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε στα μέσα Οκτωβρίου ότι είναι πλέον αρνητική στον νέο κορωνοϊό.
- Όλες οι ειδήσεις
- Απίστευτες σκηνές στη Δανία: Επιχείρησε να αποδράσει ο δολοφόνος με το υποβρύχιο -Είχε διαμελίσει νεαρή δημοσιογράφο
- Ελλάδα-Αλβανία συμφώνησαν να πάνε στη Χάγη για τις θαλάσσιες ζώνες
- Δίκη Χρυσής Αυγής: Απίστευτοι χαρακτηρισμοί Λαγού κατά της προέδρου Μαρίας Λεπενιώτη -«Είστε για κλάματα», «εντολοδόχος»
- Συνταξιοδότηση: Ποιοι θα μπορούν να βγουν στη σύνταξη πριν από τα 62 έτη -Οι πέντε κατηγορίες