Eπιστολές ερευνητών προς το Κογκρέσο μιλούν για μάχες UFO με ρωσικά αεροσκάφη -«Σκοτώθηκαν δύο πιλότοι» - iefimerida.gr

Eπιστολές ερευνητών προς το Κογκρέσο μιλούν για μάχες UFO με ρωσικά αεροσκάφη -«Σκοτώθηκαν δύο πιλότοι»

Eπιστολές ερευνητών προς το Κογκρέσο μιλούν για μάχες UFO με ρωσικά αεροσκάφη
Eπιστολές ερευνητών προς το Κογκρέσο μιλούν για μάχες UFO με ρωσικά αεροσκάφη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη ενεπλάκησαν με UFO, σύμφωνα με φερόμενα απόρρητα έγγραφα που έφτασαν στις ΗΠΑ από ερευνητές δημοσιογράφους.

Ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη είχαν αερομαχίες με UFO, «τα κυνηγούσαν και τα πυροβολούσαν» τουλάχιστον 45 φορές μέχρι το 1993, σύμφωνα με αποσπάσματα των πληροφοριών που αποκαλύπτονται σε επιστολές που έγραψαν oι ερευνητές δημοσιογράφοι George Knapp και Jeremy Corbell στην Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την ακρόαση σχετικά με τα UFO, την περασμένη Τετάρτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και οι δύο επιστολές, οι οποίες περιήλθαν για πρώτη φορά στην κατοχή του Fox News Digital, καταχωρίστηκαν στα πρακτικά του Κογκρέσου.

«Από το 1969, η θέση του στρατού μας είναι ότι τα ΑΤΙΑ δεν αποτελούν απειλή για την εθνική ασφάλεια και δεν αξίζουν περαιτέρω μελέτης», έγραψε ο Knapp στην επιστολή του. «Αυτή η απορριπτική στάση έρχεται σε άμεση αντίθεση με όσα αποκαλύφθηκαν σε έγγραφα, εκθέσεις και εσωτερικά υπομνήματα».

«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί ένα εξαιρετικά μυστικό πρόγραμμα ανάκτησης UFO»

Ο Charles McCullough, πρώην γενικός επιθεωρητής της Κοινότητας Πληροφοριών επί Μπαράκ Ομπάμα, εκπροσωπούσε τον David Grusch στην καταγγελία του γενικού επιθεωρητή της Κοινότητας Πληροφοριών, καθισμένος σκόπιμα πίσω του.

O Grusch, αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών και πρώην αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών, ισχυρίστηκε δημόσια ότι ανώνυμοι αξιωματούχοι του είπαν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ διατηρεί ένα εξαιρετικά μυστικό πρόγραμμα ανάκτησης UFO.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κατάθεση του Grusch σχετικά με τα ανακτηθέντα «βιολογικά προϊόντα μη ανθρώπων» από φερόμενες περιοχές συντριβής UFO έγινε πρωτοσέλιδο σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, ενώ οι λεπτομέρειες στις επιστολές του Knapp και του Corbell πέρασαν κάτω από τα... ραντάρ.

Ο Knapp έκανε ρεπορτάζ για τα ΑΤΙΑ, που τώρα αναφέρονται ως αγνώστου ταυτότητος εναέρια φαινόμενα (UAP), από το 1987, και είχε άμεση σχέση με τον γερουσιαστή Harry Reid, ενώ ο Corbell έχει γίνει πηγή αναφοράς για τους καταγγέλλοντες UFO και έχει αναγνωριστεί ως απαραίτητος στην οργάνωση μαρτύρων για την ιστορική, διακομματική ακρόαση της Τετάρτης.

Ο Knapp είπε ότι άκουσε για πρώτη φορά ψιθύρους για συντριβή UFO, «περίεργα υλικά και προγράμματα αντίστροφης μηχανικής που διεξάγονται με μυστικότητα στην έρημο της Νεβάδα από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και εργολάβους του υπουργείου Αμυνας», το 1989.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεκαετής μελέτη της Ρωσίας για UFO

Ο George Knapp αποκάλυψε, επίσης, τη δεκαετή μελέτη της Ρωσίας για τα UFO, η οποία, όπως έγραψε, «ήταν πιθανότατα η μεγαλύτερη έρευνα για τα UFO που έχει γίνει ποτέ», η οποία περιελάμβανε χιλιάδες φακέλους υποθέσεων από συνεντεύξεις με στρατιωτικό προσωπικό.

Ο διευθυντής του προγράμματος είπε στον Knapp για τις αερομαχίες ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών με UFO.

«Στα περισσότερα περιστατικά, τα ΑΤΙΑ έφυγαν με απίστευτες ταχύτητες, αλλά, σε τρία περιστατικά, τα ρωσικά πολεμικά αεροσκάφη έπεσαν και συνετρίβησαν. Δύο από τους πιλότους σκοτώθηκαν», έγραψε ο Knapp στην επιστολή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μετά από αυτά τα περιστατικά, το υπουργείο Άμυνας εξέδωσε πανεθνική διαταγή ότι τα ΑΤΙΑ πρέπει να εγκαταλείπονται επειδή μπορεί να έχουν απίστευτες ικανότητες για αντίποινα», σύμφωνα με τα λόγια ενός κορυφαίου αξιωματούχου της Αεράμυνας.

Οι πληροφορίες αυτές είναι γνωστές στις ΗΠΑ, αλλά για δεκαετίες το θέμα των ΑΤΙΑ και των εξωγήινων ήταν ένα θέμα-ταμπού, που θα μπορούσε να καταστρέψει τον βιοπορισμό και την καριέρα ενός ατόμου.

Το 2004, το UFO «Tic Tac», που πήρε το όνομά του από το περίεργο σχήμα του, απασχόλησε τον David Fravor, συνταξιούχο διοικητή του Πολεμικού Ναυτικού.

Το περιέγραψε ως μια «γιγαντιαία ιπτάμενη δεξαμενή προπανίου», που ήταν «πολύ ανώτερη από οτιδήποτε είχαμε τότε, έχουμε σήμερα ή πρόκειται να αναπτύξουμε τα επόμενα 10 και πλέον χρόνια».

Περιέγραψε τους ελιγμούς του αντικειμένου, που αψηφούσαν τη φυσική και την έλλειψη συστημάτων πρόωσης και επιφανειών ελέγχου, όπως φτερά ή κινητήρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Fox News Digital έμαθε ότι μια επιστημονική ανάλυση 100 και πλέον σελίδων για μια συμβεβλημένη υπηρεσία, η οποία προσδιορίζει τις τεχνολογικές λεπτομέρειες και τις δυνατότητες των επιδόσεων που παρατηρήθηκαν και καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της σειράς εκδηλώσεων UAP με το όνομα «Tic Tac», δεν ήταν διαθέσιμη στο κοινό.

Η διαβάθμιση των αρχείων που σχετίζονται με τα UFO και μια υποτιθέμενη κυβερνητική συγκάλυψη δεκαετιών ήταν η βασική βάση της ακρόασης την Τετάρτη.

«Βιολογικά προϊόντα μη ανθρώπινης προέλευσης»

Ο Grusch, παρασημοφορημένος βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας, κατέθεσε ότι η κυβέρνηση έχει «οπωσδήποτε» τεχνολογία UFO και «βιολογικά προϊόντα μη ανθρώπινης προέλευσης» από τη δεκαετία του 1930 και γνωρίζει τις ακριβείς τοποθεσίες όπου κρατούνται.

Λόγω μιας ανοιχτής υπόθεσης προγράμματος αντιποίνων εναντίον του για πληροφοριοδότες, δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει τίποτα περισσότερο στον δημόσιο λόγο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Corbell έγραψε στην επιστολή του προς το Κογκρέσο ότι «το θέμα των ΑΤΙΑ αναδεικνύεται σε μείζον θέμα παγκόσμιας σημασίας».

«Τα ΑΤΙΑ είναι αληθινά. Αυτή είναι η αντικειμενική αλήθεια, όχι μια υποκειμενική πραγματικότητα», έγραψε ο Corbell στις δύο πρώτες προτάσεις της επιστολής του.

Το πρόβλημα, αναφέρει ο Corbell στην επιστολή του, είναι ότι τα UAP «έχουν αποδείξει ότι μπορούν να λειτουργούν ατιμώρητα στον εναέριο χώρο μας» και αυτό συμβαίνει σχεδόν καθημερινά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Το πιο ανησυχητικό είναι ότι τα UAP γίνονται μάρτυρες, τεκμηριώνουν και συχνά συλλαμβάνονται από αμυντικούς αισθητήρες πολλαπλών πλατφορμών και συστήματα στόχευσης, ενώ επιδεικνύουν την ικανότητα να ξεπερνούν, να ελιχθούν και να αποφεύγουν τα πιο προηγμένα στρατιωτικά μας όπλα».

Ο βουλευτής Tim Burchett, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα για τη διαφάνεια σχετικά με τα UFO, δήλωσε κατά τη διάρκεια της ακρόασης: «Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε μια κυβέρνηση που δεν εμπιστεύεται τον λαό της».

Αφού άκουσε τις καταθέσεις των μαρτύρων για περισσότερες από δύο ώρες, ο βουλευτής Andy Ogles δήλωσε ότι υπάρχει «ξεκάθαρα μια απειλή για την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών».

Η ακρόαση της Βουλής ακολούθησε τη διακομματική νομοθεσία της Γερουσίας για τον αποχαρακτηρισμό και τη δημοσιοποίηση αρχείων που σχετίζονται με UFO.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ UFO ATIA ΗΠΑ ερευνητές ΡΩΣΙΑ μάχες νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ