Κορωνοϊός-Κολομβία: Τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 974.000 -Οι θάνατοι έφτασαν τους 29.272 - iefimerida.gr

Κορωνοϊός-Κολομβία: Τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 974.000 -Οι θάνατοι έφτασαν τους 29.272

Με μάσκες οι πολίτες στην Κολομβία
Με μάσκες οι πολίτες στην Κολομβία λόγω κορωνοϊού / Φωτογραφία: AP Photo/Fernando Vergara
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αριθμός των κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό στην Κολομβία αυξήθηκε στα 974.139, καθώς τις προηγούμενες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν άλλες 8.256 περιπτώσεις, ανακοίνωσε το υπ. Υγείας της χώρας της Λατινικής Αμερικής.

Το ίδιο διάστημα στην Κολομβία καταγράφηκαν ακόμη 170 θάνατοι ασθενών, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα των Άνδεων να φθάνει τους 29.272 νεκρούς. Στον αντίποδα, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, 876.731 άνθρωποι έχει διαγνωστεί ότι αποθεραπεύτηκαν.

Ο υπουργός Υγείας της Κολομβίας, Φερνάνδο Ρουίς εξέφρασε την ανησυχία του για το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης της πανδημίας ενόψει εορτών στη χώρα. «Βρισκόμαστε σε πολύ λεπτή στιγμή, καθώς μόλις καταφέραμε να αρχίσει η κάθοδος της καμπύλης της επιδημίας, που είναι σταθερή, αλλά ακόμη πολύ εύθραυστη. Δεν είναι ώρα να παίζουμε με τη φωτιά, πρέπει να δείξουμε πολύ μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα», τόνισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ