Κορωνοϊός: Αλλοι 1.021 θάνατοι στις ΗΠΑ, ξεπέρασαν τους 108.000 - iefimerida.gr

Κορωνοϊός: Αλλοι 1.021 θάνατοι στις ΗΠΑ, ξεπέρασαν τους 108.000

Ανδρας με μάσκα έξω από κατάστημα στις ΗΠΑ
Αλλο ένα 24ωρο με περισσότερα από 1.000 θύματα του κορωνοϊού πέρασε στις ΗΠΑ / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι ΗΠΑ ταλανίζονται από τις διαδηλώσεις για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, ο κορωνοϊός συνεχίζει να παίρνει ζωές στην χώρα…

Αλλοι 1.021 άνθρωποι απεβίωσαν τις τελευταίες 24 ώρες, με τον απολογισμό, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς , να ξεπερνά τους 108.000 (108.208). Την ίδια ώρα, τα κρούσματα έχουν αυξηθεί σε 1.872.557, μακράν ο μεγαλύτερος σε όλο τον πλανήτη. Σύμφωνα με τον μέσο όρο εννέα επιδημιολογικών μοντέλων τον οποίο υπολόγισαν ερευνητές του πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης, ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού ενδέχεται να φθάσει τους 127.000 νεκρούς ως τις 27 Ιουνίου.

Παρότι η πανδημία μοιάζει να επιβραδύνεται στη χώρα σε σύγκριση με την κορύφωσή της, στα μέσα Απριλίου, επαγγελματίες της υγείας ανησυχούν για τον κίνδυνο αναζωπύρωσης τις επόμενες εβδομάδες, καθώς συνεχίζονται οι μαζικές κινητοποιήσεις εναντίον του ρατσισμού και της αστυνομικής βαρβαρότητας σε δεκάδες πόλεις της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Κορωνοϊός κρούσματα θάνατοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ