Κορωνοϊός -Βραζιλία: Νέα αύξηση κρουσμάτων -Σχεδόν 24.000 μολύνσεις και 610 θάνατοι - iefimerida.gr

Κορωνοϊός -Βραζιλία: Νέα αύξηση κρουσμάτων -Σχεδόν 24.000 μολύνσεις και 610 θάνατοι

Ο Σα Πίντο της Βάσκο ντα Γκάμα με μάσκα για τον κορωνοϊό
Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν 610 θάνατοι ασθενών εξαιτίας του κορωνοϊού.

Παράλληλα, ανακοίνωσε και 23.976 επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2. Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει φθάσει ως αυτό το στάδιο τους 161.106 νεκρούς επί συνόλου 5.590.025 μολύνσεων, κατά τα στοιχεία του υπουργείου.

Πρόκειται για τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον κόσμο, πίσω μόνο από αυτόν των ΗΠΑ, και τον τρίτο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων παγκοσμίως, πίσω από αυτούς στις ΗΠΑ και στην Ινδία, σύμφωνα με τα επίσημα δεδομένα.

Παρακολουθήστε μέσα από το www.koronoios-live.gr, το νέο site του iefimerida.gr, όλες τις εξελίξεις για την πανδημία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ βραζιλία Κορωνοϊός κρούσματα νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ