Διαδηλωτές έκαψαν σημαίες των ΗΠΑ και συγκρούστηκαν με μονάδες αντιμετώπισης ταραχών της αστυνομίας χθες Κυριακή το βράδυ στην Κάλι (δυτικά), της Κολομβίας.
Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά την επικράτηση στο νήμα στις προεδρικές εκλογές του υποψήφιου της λεγόμενης σκληρής δεξιάς, που υποστήριξε δημόσια ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.
Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων προσπαθώντας να διαλύσει πλήθος αρκετών χιλιάδων ανθρώπων, ορισμένοι από τους οποίους κράδαιναν τούβλα και αυτοσχέδια ρόπαλα, εξοργισμένων μετά την οριακή νίκη του Αμπελάρδο δε λα Εσπριέγια έναντι του υποψηφίου της αριστεράς Ιβάν Σεπέδα, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.
- Oλες οι ειδήσεις
- Το Ιράν διέκοψε τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ -Οι απειλές Τραμπ και ο Λίβανος «τορπιλίζουν» τις διαπραγματεύσεις
- Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη: Ο 43χρονος την χτύπησε με γυάλινο μπουκάλι και ξύλο -Τι εξετάζουν οι Αρχές για το κίνητρο
- Ο Τραμπ λέει ότι ο Στάρμερ «θα παραιτηθεί» από πρωθυπουργός της Βρετανίας -«Απέτυχε παταγωδώς σε δύο πολύ σημαντικά θέματα»
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο