Διάσημη τηλεπερσόνα χώριζει μετά από μόλις 8 μήνες γάμου -Ανακάλυψε ότι ο «πολυεκατομμυριούχος» άντρας της ήταν άφραγκος - iefimerida.gr

Διάσημη τηλεπερσόνα χώριζει μετά από μόλις 8 μήνες γάμου -Ανακάλυψε ότι ο «πολυεκατομμυριούχος» άντρας της ήταν άφραγκος

Η Κέιτι Πράις
Η Κέιτι Πράις / Φωτογραφία Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διαζύγιο μετά από μόλις 8 μήνες γάμου παίρνει η διάσημη τηλεπερσόνα Κέιτι Πράις, αφού ανακάλυψε ότι ο τέταρτος σύζυγός της δεν είναι ο δισεκατομμυριούχος που πίστευε.

Η Πράις παντρεύτηκε τον Λι Αντριους σε έναν χλιδάτο γάμο στο Ντουμπάι τον Ιανουάριο του 2026, πιστεύοντας ότι ο επιχειρηματίας είχε 37 εκατομμύρια λίρες (50 εκατομμύρια δολάρια) σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς το επόμενο διάστημα ο Άντριους καταδικάστηκε και φυλακίστηκε στο Ντουμπάι λόγω απλήρωτων χρεών και απάτης – παραμένει έγκλειστος στη διαβόητη φυλακή Al Awir – το μοντέλο και influencer άρχισε να ψάχνει τα οικονομικά του.

Η Πράις επιστράτευσε έναν οικονομικό εμπειρογνώμονα για να ελέγξει τον λογαριασμό του άντρα της χρησιμοποιώντας τον κωδικό πρόσβασης που της είχε δώσει ο ίδιος, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει την πικρή αλήθεια: ο Άντριους είχε στο ψηφιακό του πορτοφόλι ότι το υπόλοιπο ήταν μόλις 2,22 λίρες, δηλαδή 3 δολάρια.

Τον χώρισε μέσα από το στο WhatsApp

Αφού ανακάλυψε ότι ο σύζυγός της της είχε πει ψέματα για την περιουσία του, η 48χρονη ξεκίνησε τις διαδικασίες διαζυγίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Πράις φέρεται να έδωσε τέλος στη σχέση τους μέσω ενός μηνύματος, στο WhatsApp , ξεκαθαρίζοντας ότι δεν σκοπεύει να τον βοηθήσει οικονομικά για να αποφυλακιστεί ούτε πρόκειται να ταξιδέψει ξανά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να τον δει.

«Με κορόιδεψες και δεν είσαι αυτός που έλεγες. Γιατί μου είπες ψέματα;» φέρεται να έγραψε στο επίμαχο μήνυμα χωρισμού.

Μιλώντας σε έναν φίλο της, Πράις φέρεται να του είπε: «Έχω συνέλθει — ο Λι είπε ψέματα και ψέματα και ψέματα. Το έχω βαρεθεί. Τελείωσε».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τηλεπερσόνα έχει ήδη συμβουλευτεί κορυφαίο δικηγόρο διαζυγίων στο Λονδίνο για να λήξει και επίσημα ο γάμος τους ενώ επιβεβαίωσε έμμεσα τον χωρισμό δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τη λεζάντα: «Περπατώντας προς τις νέες μου περιπέτειες».

Από την Jordan και τα ριάλιτι, σε επιτυχημένη επιχειρηματία Η πολυτάραχη ζωή και οι 4 γάμοι της Κέιτι Πράις

Η Katie Price (Κέιτι Πράις), γεννημένη το 1978 και γνωστή στο παρελθόν με το ψευδώνυμο Jordan, αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες και αμφιλεγόμενες φιγούρες της βρετανικής showbiz, κυρίως λόγω των πολλών αισθητικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί, με ακαλαίσθητα όμως αποτελέσματα.

Η 48χρονη σήμερα Πράις εγινε διάσημη στα τέλη της δεκαετίας του 1990 μέσα από τις τολμηρές φωτογραφήσεις της στην Page 3 της εφημερίδας The Sun, καθώς και σε ανδρικά περιοδικά όπως το Playboy.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η καριέρα της απογειώθηκε όταν συμμετείχε στο δημοφιλές ριάλιτι I'm a Celebrity… Get Me Out of Here! το 2004. Έκτοτε, έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες δικά της ριάλιτι που κατέγραφαν την καθημερινότητά της, ενώ κέρδισε και το Celebrity Big Brother το 2015.

Παρά την εικόνα του μοντέλου, έχτισε μια μικρή αυτοκρατορία κυκλοφορώντας επιτυχημένες σειρές αρωμάτων, ρούχων, μια σειρά παιδικών βιβλίων και πολλές αυτοβιογραφίες που έγιναν best-sellers στη Βρετανία.

Η Κέιτι Πράις σε φωτογράφιση για την προώθηση της αυτοβιογραφίας της «Love, Lipstick and Lies», Λονδίνο, 22 Οκτωβρίου 2013. (Φωτογραφία από Joel Ryan/Invision/AP)
Η Κέιτι Πράις σε φωτογράφιση για την προώθηση της αυτοβιογραφίας της «Love, Lipstick and Lies», Λονδίνο, 22 Οκτωβρίου 2013. (Φωτογραφία από Joel Ryan/Invision/AP)

Η πολυτάραχη ζωή και οι 4 γάμοι της Κέιτι Πράις

Η Katie Price έχει μια ιδιαίτερα πολυτάραχη προσωπική ζωή, έχοντας ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τέσσερις φορές και έχοντας αρραβωνιαστεί συνολικά εννέα φορές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τους γάμους της έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ενώ έχει ακόμη έναν γιο, τον Χάρβει, από τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Ντουάιτ Γιορκ (Dwight Yorke).

Ο γάμος με τον τραγουδιστή Πίτερ Αντρέ (2005 – 2009)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004 κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο ριάλιτι I'm a Celebrity… Get Me Out of Here! και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2005, με έναν παραμυθένιο γάμο -υπερπαραγωγή.

Ο Πίτερ Αντρέ και η Κέιτι Πράις, στο πάρτι των Όσκαρ του Έλτον Τζον στην Καλιφόρνια, 22 Φεβρουαρίου 2009. (AP Photo/Dan Steinberg)
Ο Πίτερ Αντρέ και η Κέιτι Πράις, στο πάρτι των Όσκαρ του Έλτον Τζον στην Καλιφόρνια, 22 Φεβρουαρίου 2009. (AP Photo/Dan Steinberg)
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μαζί πρωταγωνίστησαν σε δικά τους επιτυχημένα ριάλιτι σόου, απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν το 2009.

Για χρόνια είχαν μια έντονη δικαστική και δημόσια κόντρα, η οποία έληξε οριστικά μόλις στις αρχές του 2026, όταν εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση στην οποία συμφώνησαν να μην αναφέρονται ποτέ ξανά αρνητικά ο ένας στον άλλον.

Ο γάμος με τον Άλεξ Ρέιντ (2010 – 2011)

Η Πράις άρχισε να βγαίνει με τον Άγγλο αθλητή μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA) και νικητή του Celebrity Big Brother, μόλις οκτώ εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον Πίτερ Αντρε.

Η Κέιτι Πράις και ο Αλεξ Ρέιντ  στο πάρτι των Βραβείων Τηλεόρασης της Βρετανικής Ακαδημίας Λονδίνο, 6 Ιουνίου 2010. (AP Photo/Joel Ryan)
Η Κέιτι Πράις και ο Αλεξ Ρέιντ στο πάρτι των Βραβείων Τηλεόρασης της Βρετανικής Ακαδημίας Λονδίνο, 6 Ιουνίου 2010. (AP Photo/Joel Ryan)
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παντρεύτηκαν με έναν γρήγορο γάμο στο Λας Βέγκας τον Φεβρουάριο του 2010 και ο γάμος τους κατέρρευσε σε λιγότερο από έναν χρόνο. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2011.3.

Ο γάμος με τον οικοδόμο - στρίπερ Κιέραν Χάιλερ (2013 – 2021)

Η Πράις γνώρισε τον Χάιλερ (χτίστη και part-time στρίπερ) στα τέλη του 2012.

Παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2013 στις Μπαχάμες, μόλις πέντε εβδομάδες μετά τη γνωριμία τους και - παρά τα σκαμπανεβάσματα - αποτέλεσε τη μακροβιότερη σχέση της Πράις.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά. Η σχέση τους κλονίστηκε σοβαρά το 2014, όταν η Πράις ανακάλυψε ότι ο Χάιλερ είχε εξωσυζυγική σχέση με την καλύτερή της φίλη.

Αν και ανανέωσαν τους όρκους τους τρεις φορές στην προσπάθειά τους να σώσουν τον γάμο, χώρισαν οριστικά το 2017 μετά από νέες απιστίες του. Οι νομικές διαδικασίες τράβηξαν σε μάκρος και το διαζύγιο εκδόθηκε επίσημα το 2021.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τελευταίος γάμος με τον Λι Άντριους (Ιανουάριος 2026 – Σεπτέμβριος 2026)

Ο τελευταίος της γάμος της Πράις με τον επιχειρηματία Λι Άντριους έγινε στο Ντουμπάι, λίγες μόλις ημέρες μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Ο γάμος οδηγήθηκε σε άμεση κατάρρευση μέσα σε 8 μήνες, λόγω των οικονομικών του απατών και της πρόσφατης φυλάκισής του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτι Πράις διαζύγιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ