Κανονικά συνεχίζεται η ζωή στο Καράκας, παρά την αναστάτωση που επικράτησε τις πρώτες ώρες μετά τα αμερικανικά πλήγματα και τη σύλληψη Μαδούρο.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA ο κος Γιώργος, Έλληνας της Βενεζουέλας που διαμένει στο Καράκας, οι κάτοικοι συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους και υπάρχει κίνηση στους δρόμους, αλλά περιμένουν να περάσουν οι μέρες προκειμένου να ξεδιαλύνει το τοπίο και να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση.
«Δεν έχουμε ανάγκη να πάμε σε ουρές, προετοιμαζόμασταν καιρό πριν»
«Αυτό το θέμα που επικρατεί τώρα, θα έχετε ακούσει, εδώ και 4-5 μήνες... Εντάξει εμείς τα πήραμε λίγο σοβαρά τα πράγματα. Οι ΗΠΑ άμα λένε κάτι το κάνουν, λέγαμε κάποια μέρα θα πραγματοποιηθεί αυτό, αλλά εν ξέραμε πότε Προετοιμαζόμασταν και παίρναμε τις προμήθειες μας, δεν έχουμε ανάγκη τώρα να τρέξουμε να πάμε σε ουρές για τρόφιμα», είπε αρχικά.
Ερωτηθείς για την κατάσταση που επικρατεί στις πόλεις και για το αν ο κόσμος φοβάται ότι θα επικρατήσει χάος, ο κ Γιώργος είπε ότι υπάρχει κάποιος φόβος και ότι οι κάτοικοι παραμένουν στα σπίτια τους περιμένοντας να περάσουν οι μέρες ώστε να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα «γιατί ακόμα λέγονται πολλά και δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε».
«Έχουν βάλει checkpoint παντού σε βλέπουν ποιος είσαι, τι κάνεις αλλά κατά τα άλλα συνεχίζουμε με τη ζωή μας»
Σημείωσε ότι δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Εμείς πηγαίνουμε κανονικά στη δουλειά μας, η ρουτίνα συνεχίζει, κυκλοφορία στον δρόμο κανονική έχουν βάλει checkpoint παντού σε βλέπουν ποιος είσαι, τι κάνεις αλλά κατά τα άλλα συνεχίζουμε με τη ζωή μας, εκτός από τις νευρικές αγορές που γίνονται τώρα εμείς είμαστε νορμάλ.
«Ακόμα δεν έχει τελειώσει το θέμα, ακόμα τα κάρβουνα βράζουν, αλλά δεν είναι μόνο ο Μαδούρο είναι και άλλοι γύρω-γύρω του, θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα αλλά πιστεύουμε ότι θα πάει καλύτερα το πράγμα φέτος», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Δείτε το βίντεο με τα όσα δήλωσε ο κ Γιώργος: